Esports

Triatló

Laura Bota i Luis Miguel Carrasco en olímpic i Eva González i Aaron Pagès en sprint, guanyadors del Triatló de Cambrils (Conté galeria fotogràfica)

Prop de 400 atletes van participar, aquest passat dissabte a la tarda, en la novena edició del Triatló de Cambrils, una de les proves del circuit popular de triatló

Per Redacció

Un moment de la sortida de la prova de natació, a la platja del Regueral
Un moment de la sortida de la prova de natació, a la platja del Regueral | John Wells

Prop de 400 atletes van participar, aquest passat dissabte a la tarda, en la novena edició del Triatló de Cambrils, una de les proves del circuit popular de triatló SB Hotels Triathlon Series by Sailfish. El tret de sortida es va donar a les 17 hores a la platja del Regueral.

Els triatletes van completar les seves respectives modalitats: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i olímpic (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de carrera a peu). Els guanyadors en modalitat Olímpic van ser Laura Bota amb un temps de 02:24:50 i Luis Miguel Carrasco amb una marca de 02:11:33. En la modalitat Sprint, els primers a creuar la meta van ser Eva González amb un temps de 01:13:16 i Aaron Pagès amb un registre de 00:59:11.

Cap a les vuit del vespre, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, la regidora d'esports, Natalia Pleguezuelos, i altres autoritats de l'Ajuntament de Cambrils van fer el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada modalitat i categoria.

L'organització agraeix la col·laboració dels voluntaris, la Policia Local, Protecció Civil, administració, patrocinadors i col·laboradors pel seu suport en aquesta edició.

Les classificacions del Triatló de Cambrils ja estan disponibles a la pàgina web oficial de l'esdeveniment: www.sbhotelstriathlonseries.com

Comenta aquest article

Galeries relacionades