Informació general

Comaigua

Ernest Roigé, alcalde de Riudecanyes, substitueix Eduard Pellicer a la presidència de Comaigua

El regidor cambrilenc Eduard Pellicer havia estat al capdavant de Comaigua en el període comprès entre els anys 2015 i 2022

Per Redacció

Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes i nou president de Comaigua
Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes i nou president de Comaigua | Cedida

El Consell d’Administració de Comaigua, celebrat aquest passat dimecres 25 de maig, va nomenar Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes, nou president de la companyia. Roigé substitueix el cambrilenc Eduard Pellicer Sabaté en la presidència i, a més, s’hi incorpora Juan Carlos Romera com a nou conseller, en
representació de l’Ajuntament de Cambrils. Ernest Roigé ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i va assolir el consens de tots els membres del Consell d’Administració.
Els objectius que va manifestar el nou president són treballar amb l’esperit de ser un referent local en la prestació de serveis públics vinculats al cicle integral de l’aigua, amb total respecte al medi ambient. Segons Roigé, “La meta és garantir la gestió del cicle integral de l’aigua al Baix Camp amb la màxima qualitat i eficiència, i vetllar per la seva sostenibilitat i integració al territori al costat de les persones”.
En la sessió del Consell d’Administració, la gerent Tiphaine Anderbouhr, en nom de Comaigua, va agrair la feina duta a terme per Eduard Pellicer al capdavant de Comaigua en el període comprès entre els anys 2015 i 2022. En aquest sentit va destacar que Pellicer havia impulsat el creixement en l’àmbit comarcal de la companyia amb gran compromís i lideratge.

Comenta aquest article