Informació general

Concentració

Àvies i Avis, una nova concentració, aquest cop, acompanyada d'un temps inestable

Una vintena de persones van complir, una setmana més, amb l'objectiu del col·lectiu que és el de fer visible la reivindicació per la independència nacional

Per Lluís Rovira i Barenys

Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració setmanal de les Àvies i Avis per la Independència d'ahir dimecres va estar marcada pel temps inestable, que va reduir el nombre d'efectius de la trobada. Tot i això, una vintena de persones van complir amb l'objectiu del col·lectiu que és el de fer visible la reivindicació per la independència nacional. Primer que tot, la portaveu del col·lectiu va notificar l'assistència de representants del col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència, agrupats en el col·lectiu Taca d'Oli, a la jornada antirepressiva que tindrà lloc el proper diumenge 5 de juny al parc de l'estació del Nord a Barcelona. Aquest acte al que ja s'hi han adherit més de 50 grups, s'iniciarà a partir de les 15 h i comptarà amb parlaments de col·lectius i represaliats així com actuacions musicals. Des del territori es farà un bus per assistir-hi que sortirà de Reus i ahir es va fer un recordatori d'aquest acte i de la possibilitat d'apuntar-s'hi.

Després d'això es va iniciar la part dels cants i de la crida de consignes a favor de la independència i contra la justícia espanyola. L'Estaca va marcar l'inici d'aquest apartat i amb el cant dels Segadors es va tancar.

Comenta aquest article