Societat

Medi ambient

Decathlon Reus organitza una jornada de voluntariat ambiental a Cambrils

La jornada tindrà lloc el diumenge 5 de juny i es portarà a terme en un tram de la riera de Maspujols

Per Redacció

Cartell de la jornada de voluntariat mediambiental
Cartell de la jornada de voluntariat mediambiental | Cedida

Decathlon Reus organitzarà una jornada de voluntariat ambiental a Cambrils per descobrir l'entorn de la riera de Maspujols. La jornada tindrà lloc el diumenge 5 de juny, a la zona de la riera de Maspujols que es troba prop del Molí de la Torre, i està adreçada a tota la família. Aquesta acció es du a terme en col·laboració amb CEN, l’Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals. 

El lloc de trobada serà al carrer de Francesc Català Roca número 60, a les 9.45 hores. Durant tres o quatre hores els participants podran gaudir d'una jornada de voluntariat ambiental a la natura, descobrint aquest espai que és un lloc per fer passejades i admirar el paisatge que l'envolta. En aquesta sortida, que és d'inscripció gratuïta i que compta amb el lliurament d'una bossa amb barretes energètiques i una samarreta, es farà una ruta apta per a tota la família on, a més, també es recolliran residus i així es contribuirà a cuidar l'entorn, tot descobrint la flora i la fauna que hi ha per la riera de Maspujols. La jornada s'allargarà fins a les 14 hores del migdia, aproximadament, i les inscripcions ja es poden formalitzar a la botiga de Decathlon Reus o mitjançant un formulari a la seva pàgina web.

Per participar en aquesta sortida es recomana anar-hi amb roba i calçat còmode, i també es podrà prendre una cantimplora amb aigua i altres estris per facilitar-vos la jornada, com bastons per a caminar, etc. 

 

 

Comenta aquest article