Societat

Solidaritat

El sopar solidari serveix per lliurar els 72.972 euros recaptats contra l'ELA

L'hotel Mas Gallau va acollir, aquest passat divendres al vespre, la primera edició del Sopar Solidari per l'ELA en el qual s'hi van aplegar unes 300 persones

Per Redacció

El sopar solidari es va celebrar, el passat divendres, a l'hotel Mas Gallau
El sopar solidari es va celebrar, el passat divendres, a l'hotel Mas Gallau | Cedida

L'hotel Mas Gallau va acollir, aquest passat divendres al vespre, la primera edició del Sopar Solidari per l'ELA en el qual s'hi van aplegar unes 300 persones. Durant el sopar, els assistents van poder adquirir butlletes per participar en el sorteig de regals donats per diferents patrocinadors del territori. També es va aprofitar per fer l'entrega dels 72.972 euros recaptats –amb les diferents iniciatives solidàries organitzades– en favor de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i a la Fundación Luzón.

Per un costat, l'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona havia donat 6.280 euros; la bodega Clos Galena va aportar 12.800 euros per les ampolles venudes del vi solidari "Secrets de Mar". També es van sumar les recaptacions de les dues travesses solidàries de les edicions 2021 i 2022 (Connecta’t per l’ELA y la Swim for ELA) –amb la col·laboració destacada del Club Nàutic Cambrils–. Cal remarcar també que la recaptació aconseguida pels equips de la Travessa Swim for ELA es destinarà a la investigació a través de la Fundació Luzón. La vetllada va comptar amb la presència de Sisco Morell, Juan Carlos Unzué i Jordi Cervera.

Homenatge a Sisco Morell

Al llarg de la vetllada es van viure molts moments especials entre els quals cal destacar l’homenatge a Sisco Morell, cambrilenc afectat per l’ELA i un dels promotors de la iniciativa. Tots els assistents vanrebre Morell en peu i amb aplaudiments, lluint una samarreta amb la seva fotografia i on es podia llegir ‘You’ll never swim alone’.

El president del CNCB, Ramon Vallverdú, destacava que "som una terra de tradicions i vull pensar que amb aquest sopar se n’inicia una de nova que es repetirà any rere any. Totes les activitats al voltant de l’ELA en les quals participem estaran vinculades amb els esports nàutics i amb el mar i es faran des del Club Nàutic Cambrils", ha afegit. El CNCB ha col·laborat activament en les travesses solidàries en aigües obertes realitzades al llarg dels darrers mesos i amb la seva implicació en aquest primer Sopar Solidari per l’ELA, consolida el seu suport a aquesta causa.

Comenta aquest article