Cultura

Ensenyament

L'Escola Municipal del Música obre el període de preinscripcions

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha obert el termini de preinscripcions i reserva de places pel curs 2022-2023, del 16 al 27 de maig

Per Redacció

Imatge de la façana de l'Escola de Música
Imatge de la façana de l'Escola de Música | Cedida

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha obert el termini de preinscripcions i reserva de places pel curs 2022-2023, del 16 al 27 de maig. Les sol·licituds s'han de presentar prioritàriament de forma telemàtica a través d'aquest enllaç. En el cas que no sigui possible la via telemàtica, del 23 al 27 de maig també es podran fer preinscripcions presencials de 10.00 a 12.30 h demanant cita prèvia a través d'aquest formulari. Les taxes de matrícula seran les mateixes que el curs anterior i es pot optar a bonificacions en la matrícula d'entre un 15 i un 75% (ordenança fiscal número 17). Per consultar les bases reguladores del procés de preinscripció i matrícula i ampliar la informació sobre els ensenyaments es pot entrar al web de l'Escola  de Música https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula o posar-se en contacte amb el centre.  

El projecte pedagògic del centre potencia l'ensenyament de l'instrument en grups d'entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. Els instruments són la violí, viola, violoncel, contrabaix, trompeta, trombó, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra i cant. L'escola ofereix els programes Petits Músics per infants de 3 anys, Música i Moviment per nenes i nens de 4 a 7 anys, Música i Creativitat per nois i noies de 8 a 11 anys i Avançat per joves de 12 a 15 anys.  

L'escola també disposa de cursos d'aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a un títol oficial però que sí que prepara a l'alumnat per seguir els estudis reglats.  

L'oferta formativa es completa amb un programa de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l'abandonament de l'ensenyament musical i un programa de Música a la Carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades.  

Enllaç preinscripció curs 2022-23 

https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula/preincripcio 

Formulari en cas de necessitar cita presencial 

https://docs.google.com/forms/d/1XAoSD79fYOIQn8DcgYiBFjihg1_ZPyLSjXfaEXRMc7Q/edit 

Comenta aquest article