Esports

Futbol sala

El Mediterrani goleja el Roquetes i disputarà la final de la Copa Tarragona davant el Vinyols

L'equip cambrilenc va guanyar al Roquetes per un 3 a 7 en el partit de semifinals disputat al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Roquetes, disputat el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Mediterrani i el Roquetes, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala                   Semifinal de la Copa Tarragona      

CFS Roquetes 3 - CFS Mediterrani 7

Molt bon partit de futbol sala el que es va poder veure aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports corresponent a la semifinal de la Copa Tarragona. Tant el Roquetes com el Mediterrani van fer disfrutar les respectives aficions que van gaudir d'un bon espectacle i es van poder veure uns bonics gols.
En un primer moment, el partit es va posar molt en contra dels cambrilencs que van veure que al minut 7, tenien un marcador advers de 2-0. Esperonats per l'afició i en tan sols 2 minuts, amb gols de David, Gerard Marquès i Marc, van capgirar el marcador posant-se amb un avantatge de 2-3. El Roquetes va aconseguir empatar abans del descans i amb un 3-3 els equips se'n van anar cap el vestidor.
A la segona part el Mediterrani va sortir molt concentrat en defensa, va corregir errors i va ser contundent a les dues àrees. Fruit d'això va aconseguir tancar el partit amb un 3 a 7, gràcies als gols d'Ángel, Marquès, David i Albert Chàfer.

El diumenge que ve, a les 19 h,  el Mediterrani s'enfrontarà al Vinyols que va eliminar el Torredembarra als penals en l'altra semifinal que també es va disputar al pavelló cambrilenc després de l'enfrontament entre el Mediterrani i el Roquetes. Els dos equips finalistes de la Copa Tarragona, el Mediterrani i el Vinyols, es coneixen sobradament de la competició de lliga on es troben al mateix grup de la Divisió d'Honor Catalana. En aquesta ocasió es veuran les cares, una vegada més, en el partit més important de la temporada ja que hi ha un títol en joc.

Comenta aquest article