El Cambrils Unió es col·loca a només un punt del somiat ascens a la Primera Catalana

A falta de dos partits per acabar el campionat, el Cambrils Unió té a tocar l'ascens de categoria

El partit entre el Canonja i el Cambrils Unió es va disputar ahir al matí
El partit entre el Canonja i el Cambrils Unió es va disputar ahir al matí | Ferran Tuset

Futbol                    Segona Catalana                   Ascens 8

Canonja C.F. 0 - Cambrils Unió 3

Alineació: Edgar, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió (Agüero m. 86), Rubio (Ramon Lladó m.65), Miki, Pol Benito (Palau m. 65), Ikaro (Marc Benito m.56), i Pau Prados (Deivid m.46)

Gols: 0-1 m. 6 Ikaro; 0-2 m. 87 Marc Benito; 0-3 m. 90 + 1 Ramon Llado.

Targetes: grogues a Pol Benito, Pau Prados i al segon entrenador Dani Sanchez. Vermella directe a Miki i expulsat al m. 24.

Pas de gegant el que va fer ahir diumenge el Cambrils Unio, que va guanyar amb claretat i a domicili a la Canonja per 0 gols a 3. Amb aquest resultat, tan sols li falta guanyar un punt dels sis que queden en joc, per aconseguir el tan somiat ascens a la Primera Catalana, categoria en que tan sols va militar una vegada, la temporada 2018/2019.
Aquest darrer cap de setmana s'ha disputat la vuitena jornada de la fase d'ascens i nomes en queden dues més per acabar-la. Fins aquest moment, el Cambrils Unio es l'equip menys golejat dels sis equips que conformen el grup, amb cinc gols encaixats en vuit partits, i el segon més golejador, amb 14 gols realitzats.
En el partit disputat ahir al matí al camp del Canonja, les cosas començaven bé pel Cambrils ja que obria el marcador en el minut 6 quan Menacho va robar una pilota al mig del camp, la va passar a Ikaro que engaltava un xut ras de dreta a esquerra i feia pujar el 0-1 al marcador, al minut 6 de partit. El que semblava que podia ser un partit fàcil es complicava al minut 24 per l'expulsió de Miki, per haver donat un cop de colze a un contrari. L'expulsió deixava el Cambrils Unió amb 10 jugadors i amb molt de partit per davant. Fins el final del primer temps es va comptabilitzar una ocasié clara per cada equip.
La pressió del Canonja en el segon temps es va fer més intensa i va disposar d'ocasionsperò sense l'encert per aconseguir marcar algun gol. El jugadors del Cambrils Unió, van saber anar tots a una i trampejar la situació en els diferents moments del partit. Els místers del Cambrils Unió van saberer moure la banqueta i fer els canvis adequats per suavitzar la inferioritat numèrica. ja en el tram final del partit Marc Benito va fer una internada per l'esquerra i de xut ras aconseguia el 0-2. Quatre minuts despré i ja en el temps de descompte, Ramon Lladó aprofitava un refús del porter per clavar el 0-3 pel mig de la porteria.

El proper dissabte a la tarda el Cambrils Unió s'enfronta al Reddis, equip que ja ha aconseguit l'ascens matemàtic. El partit es jugarà a l'estadi municipal cambrilenc i el Cambrils Unió només ha d'aconseguir un punt per assegurar-se l'ascens de categoria.

Eufòria al vestidor cambrilenc després del triomf aconseguit ahir davant el Canonja / Foto: cedida