Informació general

Comunicació

La Confraria de Pescadors acollirà l'acte commemoratiu dels 40 anys de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal al territori

Revista Cambrils juntament amb l'ACPC han organitzat aquest acte, un dels 12 que durant un any se celebren arreu de Catalunya

Per Lluís Rovira i Barenys

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | Redacció

La Confraria de Pescadors acollirà la celebració de l'acte commemoratiu dels 40 anys de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) al Baix Camp, demà dissabte 21 de maig al matí. Aquest acte, organitzat per Revista Cambrils i l'ACPC, forma part dels 12 actes que es fan al territori català. Uns actes que es van iniciar el mes d'octubre d'aquest any passat i finalitzaran el mes de setembre d'enguany.

Aquest acte té una primera part, restringida a les publicacions associades del territori, que se celebrarà a la sala d'actes de la Confraria de Pescadors. La segona part, oberta al públic, es farà als magatzems de la Confraria a partir de les 12 h. Aquesta segona part consistirà en una xerrada a càrrec dels periodistes Xavier Graset i Joan Maria Clavaguera i conduïda pel periodista Josep Capella, president de l'Associació Cultural Revista Cambrils. Després de la xerrada de periodistes hi haurà l'actuació musical del grup cambrilenc Xerrich.

La celebració dels 40 anys de l'ACPC es va iniciar el passat mes de setembre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en una celebració que va comptar amb l'assistència de 350 persones i amb la presència del president de la Generalitat Pere Aragonès i la presidenta del Parlament Laura Borràs. L'acte, presentat per l'actor Quim Masferrer, va servir per fer un reconeixement als presidents que ha tingut l'entitat al llarg dels 40 anys i entregar el primer premi d'honor Premsa Comarcal, que va ser lliurat al periodista Ramon Besa.

Comenta aquest article