Informació general

Territori

Cambrils serà seu de la IV edició del Saló Construïm Futur el proper 25 de maig

Els experts participants en aquesta jornada de networking que se celebrarà a l'Hotel Sol Port de Cambrils proposaran el full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del territori

Per Redacció

Programa de la IV Edició Ponents Construïm Futur
Programa de la IV Edició Ponents Construïm Futur | Cedida

Cambrils serà l'amfitriona del IV Saló Construïm Futur, la jornada de networking en la qual es debatran i s'exposaran propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que marcaran el full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori.

En la seva quarta edició, Construïm Futur té com a eslògan “Creixement i Sostenibilitat” i tindrà com a convidats a professionals i directius de l'empresa privada i a representants d'institucions públiques, que parlaran d'idees per a prosperar de manera sostenible, del futur de l'urbanisme mediterrani, sobre la situació del mercat immobiliari i Real State, eficiència energètica, infraestructures, finançament i Fons Next Generation, entre d’altres.

Convidats d'aquesta jornada

Els i les ponents convidats d’aquesta jornada són: Òliver Klein, alcalde de Cambrils; Maria Sisternas, arquitecta i consultora, CEO de Mediaurban; Santiago J. Castellà, comitè assessor Know Urbannet i director de la Càtedra Tarragona Smart City (URV); Mercè Conesa, directora de l’Incasòl; Virginia Guinda, vicepresidenta de Foment del Treball i presidenta de la Comissió d’Energia; Carlos Cifuentes, CEO d’Energytas; Josu Gómez Barrutia, màster en Gestió, Urbanisme i Patrimoni per al Instituto Europeo de Empresas; José Antonio Mas, president del Col·legi API’s de la província Tarragona; José M. Santos, gerent de negoci àrea mediterrània d’Ibercaja; Josep M. Torné, CEO de GICSA, empresa constructora; Baltasar Pozuelo, CEO Associació Area8, Administrador del Consorci per l’Hidrogen Renovable/Verd (CH2R/V) i Membre del CE (Capitulo Español) del Club de Roma; Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Juan Carlos Romera. regidor de Promoció Econòmica de Cambrils; Enric Daza, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Cambrils i Salvador Sedó, responsable de Desenvolupament Sostenible de Foment del Treball Nacional.

Les sessions començaran a les 9:30h. del matí i s’estructuraran amb conferències i blocs per tractar les diferents temàtiques. La cloenda està prevista a les 14:30h i posarà el punt i final a aquest intens matí.

Construïm Futur està dirigit a empresaris, professionals, arquitectes, agents de la propietat immobiliària i administracions que tinguin interès en el sector de l’edificació, la rehabilitació sostenible i l’economia circular, la construcció, l’urbanisme, etc. 

INSCRIPCIONS

L’assistència és lliure i gratuïta però cal que els interessats s’inscriguin de forma prèvia a través del correu bamboo@smartbamboo.es indicant les seves dades de contacte.

 

L’Apunt

Programa IV Saló Construïm Futur

9’30h. Inauguració 

- Robert Moragues, CEO de Bamboo Comunicació 

- Òliver Klein, alcalde de l’Ajuntament de Cambrils 

10’00h. El futur de l’Urbanisme mediterrani 

- Maria Sisternas, arquitecta i consultora. CEO de  Mediaurban 

Presenta: Santiago J. Castellà, comitè assessor Know Urbannet. Director de la Càtedra Tarragona Smart City (URV) 

10’30h. Perspectives i creixement sostenible del territori

- Mercè Conesa, directora de l’Incasòl 

11’00h. Coffee/networking 

11’30h. Primer bloc: Idees per prosperar de forma sostenible 

- Virginia Guinda, vicepresidenta de Foment del Treball i presidenta de la Comissió d’Energia 

- Carlos Cifuentes, CEO d’Energytas 

- Josu Gómez Barrutia, màster en Gestió, Urbanisme i  Patrimoni per al Instituto Europeo de Empresas 

12’45h. Segon bloc: Situació del sector immobiliari, finançament i  fons Next Generation 

- José Antonio Mas, president Col·legi API’s província  Tarragona 

- José María Santos, gerent negoci àrea mediterrània  d’Ibercaja 

- Josep Maria Torné, CEO de GICSA, empresa constructora 

Presenta: Baltasar Pozuelo, CEO Associació Area8,  Administrador del Consorci per l’Hidrogen Renovable/Verd (CH2R/V) i Membre del CE (Capítulo Español) del Club de Roma. 

14’00h Conferència de clausura 

- Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat. Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya. 

Presenta: Juan Carlos Romera. Regidor de Promoció Econòmica, Ajuntament de Cambrils. 

14’30h. Cloenda 

- Enric Daza, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Cambrils. 

- Salvador Sedó, responsable desenvolupament sostenible de Foment.

Comenta aquest article