El Club Rem Cambrils obté la 3a plaça en la Regata Social de Sant Jordi de Tarragona

Es tracta d'una regata de caràcter lúdic organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona que va comptar amb l'assitència de 5 clubs i 14 equips participants

Per Antoni Font

Vogadors i vogadores del Club Rem Cambrils
Vogadors i vogadores del Club Rem Cambrils | Bea Suárez

Dos equips de vogadors de l’àrea de lúdic del Club Rem Cambrils van participar en la 2a Regata Social de Sant Jordi que va tenir lloc aquest passat dissabte 14 de maig a Tarragona. Organitzada pel Real Club Nàutic de Tarragona, va comptar amb l’assistència de 5 clubs i amb un total de 14 equips participants.

La regata va constar de dues proves. La primera, una contra-rellotge de 1.000 metres en un circuit triangular amb la realització de 3 ciabogues, sortint els equips un darrere de l'altre amb un interval d'1min entre embarcacions.

Posteriorment, els quatre primers classificats van participar en la segona prova consistent en dues regates: Final A (primer i segon classificats) i la Final B (tercer i quart classificats) realitzant una regata de 1.000 metres amb 4 ciabogues.

3a posició per un equip del Club Rem Cambrils

A la prova de la contra-rellotge, l’equip Rem Cambrils 1 va obtenir el 4t millor temps, amb un registre de 06:09,00 min. classificant-se per poder disputar la Final B, mentre que l’equip Rem Cambrils va aconseguir el 7è millor crono, amb un temps de 06:19,50 min. A la tanda de finals, l’equip Rem Cambrils 1 (Final B) va obtenir la 1a posició amb un registre de 06:48,40 min aconseguint d'aquesta manera la 3a posició en la classificació general. En finalitzar la jornada va tenir lloc un dinar de germanor a les mateixes instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona.