Informació general

Detencions

Detingut un camioner a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per conduir amb una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior

L'empresa de transport va alertar els Mossos que el conductor circulava fent ziga-zagues

Per ACN

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Lluís Rovira i Barenys

Els Mossos d'Esquadra van detenir, aquest passat dimecres, un camioner per conduir amb una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior a la permesa. En la prova d'alcoholèmia, l'home va donar una taxa d'1,33 mg/l, quan la màxima permesa és de 0,15 mg/l per a conductors professionals. L'empresa de transport va alertar els agents que el conductor circulava fent ziga-zagues a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. L'home, de 39 anys, se li atribueix un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. El detingut va passar, ahir, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 09.30 hores d'aquest dimecres quan una empresa de transports va alertar a la policia catalana que havien rebut informació sobre que un dels seus camions circulava fent ziga-zagues i posava en perill la seguretat de la resta d'usuaris de la via. A través del sistema de geolocalització del camió, van poder determinar que estava a punt d'abandonar l'A-7 en sentit sud per accedir a la carretera C-44, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Un cop localitzat, els agents van comprovar que l'arrestat, situat a un voral de la carretera, tenia el motor en marxa amb les claus posades i sortia d'un establiment bevent una cervesa. Després de fer-li la prova d'alcoholèmia, van immobilitzar el vehicle fins que un altre conductor de la seva companyia se'n va fer càrrec, i van traslladar l'arrestat a dependències policials.

Comenta aquest article