Informació general

Oci

PortAventura World i Paramount Espanya s'uneixen per impulsar activitats d'oci per als visitants

El mes de juny encetarà la col·laboració amb un cicle de tres concerts

Per ACN

Imatge de les instal·lacions de PortAventura
Imatge de les instal·lacions de PortAventura | Cedida

PortAventura World i Paramount Espanya s'uneixen per impulsar activitats d'entreteniment per als joves, que se celebraran al recinte del parc d'atraccions, de la mà de la cadena de televisió MTV. La intenció de l'acord és, durant el que queda d'any, oferir activitats d'oci per als visitants del parc. El director general de Negoci de PortAventura World, David García, ha explicat que l'aliança "s'emmarca en una estratègia innovadora que estem implementant al parc, i que busca diversificar cada vegada més la nostra oferta i impulsar un entreteniment diferencial per a tots els nostres clients". El mes de juny se celebrarà l'MTV Push Live by PortAventura World un cicle de tres concerts que donaran el tret de sortida a l'estiu.

L'MTV Push Live by PortAventura World del 24 al 26 de juny

L'MTV Push Live by PortAventura World tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 de juny. El divendres 24, Dani Fernández, un dels cantautors més reconeguts del Pop espanyol actual, oferirà el seu concert. L'endemà, dissabte 25 de juny, la protagonista de la nit serà la cantant Belén Aguilera, qui també és una de les artistes més escoltades a Espanya. El diumenge, 26 de juny, la cantant de rap Ptazeta s'encarregarà de cloure el festival.

Per la seva part Carlos Martínez, Vice President Country Manager Paramount Ibèria, ha mostrat la seva satisfacció de "poder oferir al públic d'Espanya la franquícia MTV Push Live, un projecte que forma part de l'ADN d'MTV". "Hem trobat en PortAventura World el millor soci i localització possible", ha tancat.

Comenta aquest article