Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Windsurf

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, aquest cap de setmana, la regata de windsurf Terres de Mestral - Campionat de Catalunya

En aquesta segona regata del circuit "Terres de Mestral" hi participaran una setantena de regatistes de les diferents classes de windsurf

Per Redacció

Cartell de la regata que es disputarà aquest cap de setmana
Cartell de la regata que es disputarà aquest cap de setmana | Cedida
El cap de setmana del 21 i 22 de maig es disputarà, en aigües de l'Hospitalet de l'Infant, la segona regata del circuit "Terres de Mestral", en què participarà una setantena de regatistes de les classes de windsurf més estratègiques de tota Catalunya, entre les quals hi ha la classe infantil i juvenil Techno293, Raceboar, Windsurfer i IQFOIL. Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, l'esdeveniment acollirà alhora el Campionat de Catalunya d'IQFOIL, la nova classe estratègica nacional per al desenvolupament de regatistes d'alt rendiment dins de les classes de windsurf. 
 
Aquest esdeveniment aplegarà regatistes de tot el litoral de Catalunya. Entre els clubs amb més representació trobarem el club GEN Roses, el Club Vela Blanes, el Club Nàutic Balis, el Club Nàutic del Poblenou, el Club Nàutic Altafulla i el Club Nàutic Salou, a més dels propis participants del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV). Per a l'organització, el CNHV ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la MIDIT (la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, que es promocionen sota la marca turística Terres de Mestral, que dona nom a la regata), així com de les empreses locals següents: Serveis Nàutics Anton, Servicios Nàuticos GRD, Dantis, Ecoverd Botiga Ecològica, Auda Jardineria, Arbopar i Ferreteria Miami Optimus.
 
Les proves es disputaran de les 11 a les 16 h, aproximadament i el lliurament de premis està previst per diumenge, a les 17 h.