Esports

Bàsquet

El CB Cambrils tanca la lliga amb dues derrotes i amb la segona posició de la classificació

Per Redacció

El CB Cambrils va perdre davant el CB Montblanc en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
El CB Cambrils va perdre davant el CB Montblanc en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet

Tercera Catalana

14 de maig: COFRAN 95 CB Cambrils 58 - CB Montblanc 63

15 de maig: Reus Deportiu B 64 - COFRAN 95 CB Cambrils 59

El sènior masculí del CB Cambrils va jugar dos partits aquest passat cap de setmana i tots dos es van saldar amb derrota. L'equip no ha pogut acabar de forma positiva aquest tram final de la temporada. El dissabte, els cambrilencs rebien la visita del CB Montblanc –un rival molt exigent– i l'equip no va estar encertat en la segona meitat del partit. Això, juntament amb un arbitratge que no va estar gaire a l'alçada, va propiciar la derrota local. Als cambrilencs els van assenyalar 26 faltes en contra, mentre que al Montblanc els en van xiular 17, en un partit on tots dos conjunts van aplicar la mateixa intensitat defensiva.

D'altra banda, diumenge a la tarda –en un partit intranscendent–, l'equip es va desplaçar a la pista del Reus Deportiu B. Amb un inici de partit molt igualtat es va arribar al descans amb avantatge dels cambrilencs per 24 a 36. No obstant això, en la segona part del partit els locals van capgirar el marcador i es van endur el triomf per 64 a 59.

Tot i aquestes dues derrotes finals, el CB Cambrils masculí ha acabat en la segona posició de la classificació, plaça que enguany no dona accés per pujar a la Segona Catalana. Segons les bases de la competició només puja el primer de cada grup, degut a una reestructuració que duu a terme la Federació Catalana de Basquetbol.

L’equip ha estat el segon millor atac del seu grup amb 1.819 punts –76 punts de mitjana per partit– i la millor defensa amb 1.308 punts –55 punts encaixats per partit–, això vol dir que ha tingut una mitjana de 21 punts de diferència al seu favor. Per darrere es troba l’AD Torreforta B amb 14 per partit i el Cantaires CB Tortosa amb 11 punts. L'entrenador de l'equip, Òscar Lázaro valorava que, "em sap greu que en els últims quatre partits haguem patit tres derrotes, però les temporades són molt llargues i es poden veure influenciades per lesions, compromisos laborals, malalties, etc. Fins fa un mes ho havíem pogut anar solucionant, però hem arribat molt justos a aquest tram final. Em quedo amb la temporada extraordinària que han fet aquests nois i el bon bàsquet que s’ha pogut veure. Juntament amb el sènior femení hem aconseguit engrescar a les nenes i els nens que entrenen al club i l’escola, i a les seves famílies per venir a veure'ns als partits. No tan sols els de casa, sinó també els de fora i això és molt important per la salut del nostre club. Això només acaba de començar, la propera temporada més".

L’Apunt

Victòria del sènior femení
L'equip sènior femení del CB Cambrils també va tancar la competició aquest cap de setmana amb una victòria contra el Reus Deportiu B per un còmode 61 a 39.
 

Comenta aquest article