Cultura

Música

La guitarra, protagonista de la vetllada musical a la Cripta amb el Duo Recorda

La Cripta de l'Ermita va acollir, aquest passat dissabte al vespre, el concert de guitarra que van protagonitzar el Duo Recorda, dins el cicle de Primavera dels Concerts a la Cripta

Per Redacció

El Duo Recorda, en la seva actuació a la Cripta, el passat dissabte al vespre
El Duo Recorda, en la seva actuació a la Cripta, el passat dissabte al vespre | Lluís Rovira i Barenys

La Cripta de l'Ermita va acollir, aquest passat dissabte al vespre, el concert de guitarra que van protagonitzar el Duo Recorda, dins el cicle de Primavera dels Concerts a la Cripta. Sílvia Martín Domingo i Irene López Celestino, les components del Duo Recorda, van interpretar peces de J. Cardoso, Eduardo Martín, M.D, Pujol, Astor Piazzola i Edín Solís, un recull de música amb arrels folklòriques emprant un llenguatge modern i actual.

El Duo Recorda va sorgir d'una formació de cambra durant els estudis de Grau Superior en interpretació de guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

El proper concert dins el cicle de Primavera que organitza la Coral Verge del Camí conjuntament amb l'Ajuntament de Cambrils tindrà lloc el proper diumenge 22 de maig, a les 19,30 h, i anirà a càrrec del grup de música Ennèagon.

Comenta aquest article