Informació general

Nàutica

Es tanca la 13a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada després d'un intens cap de setmana d'activitats

En aquesta edició hi han pres part una seixantena d’empreses expositores, que han pogut apropar els seus productes i serveis als aficionats i aficionades a la nàutica

Per Redacció

Sortides amb embarcació de vela llatina, dins les activitats de la Fira Marítima
Sortides amb embarcació de vela llatina, dins les activitats de la Fira Marítima | Lluís Rovira i Barenys

La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada es va cloure, ahir diumenge a la tarda, després d'un intens cap de setmana d'activitats. En aquesta edició hi han pres part una seixantena d’empreses expositores, que han pogut apropar els seus productes i serveis als aficionats i aficionades a la nàutica. A la Fira Marítima de la Costa Daurada, convertida ja en un referent dins el sector, s’hi han pogut veure les darreres novetats en productes nàutics. Algunes de les més destacades han estat una embarcació 100% elèctrica, un dron aquàtic per netejar la superfície de l’aigua o una bicicleta aquàtica, entre d’altres.

Celebració del campionat de Catalunya de IOM

En paral·lel, s’ha desplegat un intens programa d’activitats com sortides en vela lleugera, caiac, SUP, creuer o rem; demostracions de salvament i seguretat, batejos de mar, així com tallers per als més petits. A més, hi ha hagut xerrades de professionals, destacant la del meteoròleg Enric Agud titulada "El temps al Mediterrani durant la primavera, fenòmens a tenir en compte". La Fira ha acollit també la celebració del Campionat de Catalunya de IOM, les embarcacions dirigides per ràdio control. Un campionat que ha guanyat Ramon Soler, del Club Marítim Cubelles, d’entre la vintena de participants.

Nombroses activitats aquàtiques

Després de dos anys en els quals no havia estat possible la seva celebració, la Fira ha tornat amb força i ha comptat amb una gran acollida per part del públic. Al llarg dels tres dies de la Fira Marítima de la Costa Daurada, milers de persones s’han apropat a Cambrils per visitar les empreses expositores i per practicar activitats aquàtiques. Destaca també la bona rebuda de les xerrades tècniques per part del públic i de les activitats al voltant de la conscienciació sobre la pràctica d’una nàutica responsable i respectuosa amb el medi ambient.

Diferents imatges de la Fira Marítima de la Costa Daurada celebrada aquest cap de setmana (fotos: Cedides)
Activitats nàutiques al port en motiu de la Fira Marítima, ahir al matí / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article