Rem

Discreta actuació del Club Rem Cambrils al XXII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani

A la competició van participar catorze club i un total de 38 equips, on el Club Rem Cambrils només es va penjar la medalla de bronze a la categoria Cadet Masculí

Representació de l'equip mixt Cadet Masculí del Club Rem Cambrils
Representació de l'equip mixt Cadet Masculí del Club Rem Cambrils | Antoni Font

El Canal Olímpic de Castelldefels va acollir aquest passat diumenge 8 de maig el XII Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani amb la participació de 14 Clubs i amb un total de 38 equips inscrits. Tot i millorar lleugerament els temps respecte a l'anterior regata realitzada en la mateixa seu, els resultats d’aquest campionat varen ser discrets pel Club Rem Cambrils, classificant-se la totalitat de les categories només per disputar les finals B.

Resultats

La categoria (mixta) de Cadet Masculí va obtenir el podi amb una 3a plaça i un registre de 03:30,98 min. aconseguint, d'aquesta manera, la medalla de bronze.

En la categoria de veterans, l’equip Femení va obtenir un tercer lloc (Final B), amb un registre de 03:19,03 min. i un primer lloc per l’equip Masculí (Final B) amb un temps de 03:04,78 min.

Referent a les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va finalitzar en primer lloc (Final B) amb un crono de 07:22,75 min., mentre que l'Absolut Masculí va aconseguir entrar en segon lloc (Final B) amb un temps de 06:46,99 min.

Categoria Cadet Masculí, 700 m:

1.- Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils: Medalla d’Or (03:21,24)

2.- Club Rem Badalona (A): Plata (03:26,54)

3.- Club Rem Cambrils: Bronze (03:30,98)

Categoria Cadet Femení, 700 m (dos únics equips participants):

1.- Club Nàutic Flix: Medalla d’Or (03:30,53)

2.- Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils: Plata (03:35,89)

Categoria Veterà Femení, 700 m:

1.- Rem Xon’s Empuriabrava: Medalla d’Or (03:13,79)

2.- Club Natació Badalona: Plata (03:16,26)

3.- A.V. Baix a Mar Torredembara: Bronze (03:18,38)

Categoria Veterà Masculí, 700 m:

1.- Club Rem Badalona: Medalla d’Or (02:54,51)

2.- Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils: Plata (02:59,57)

3.- A.V. Baix a Mar Torredembara: Bronze (03:05,85)

Categoria Absolut Femení, 1.400 m:

1.- Club Rem Mataró (A): Medalla d’Or (06:57,67)

2.- Club Nàutic Flix: Plata (07:03,22)

3.- Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils: Bronze (07:08,87)

Categoria Absolut Masculí, 1.400 m:

1.- Club Rem Santa Cristina: Medalla d’Or (06:15,14)

2.- Club Nàutic Flix: Plata (06:18,61)

3.- Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils: Bronze (06:24,52)

Pròxims objectius del Club Rem Cambrils

Des de l'àrea tècnica del Club Rem Cambrils afirmen que es continuarà treballant per tal de veure quins aspectes són millorables i continuaran treballant amb l'objectiu posat en la propera Lliga Catalana de Llaüt que tindrà l’inici a mitjans juny. A més des del club van voler donar l'enhorabona a Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils pels seus podis aconseguits.