Informació general

Platges

Les platges cambrilenques mantenen les quatre Banderes Blaves

Les que revaliden, un any més, aquesta distinció són les platges de Vilafortuny, el Cavet, Prat d'en Forés-Regueral i la Llosa

Per Redacció

Aspecte de la platja del Regueral, aquesta passada Setmana Santa
Aspecte de la platja del Regueral, aquesta passada Setmana Santa | Lluís Rovira i Barenys

Les platges cambrilenques de Vilafortuny, el Cavet, Prat d'en Forés-Regueral i la Llosa mantenen, un any més, la seva bandera blava per a aquesta temporada 2022. D'aquesta manera, el litoral cambrilenc de llevant i una petita part del de ponent aconsegueixen revalidar aquesta distinció.

Catalunya compta aquest 2022 amb 94 platges guardonades amb Bandera Blava que reconeixen internacionalment la qualitat i els serveis de les platges catalanes, 26 de les quals són de la demarcació de Girona, 32 de Barcelona, 26 de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre. El distintiu ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava 2022 de la FEE (Foundation for Environmental Education). De les 94 platges amb Bandera Blava, 90 renoven el distintiu respecte de l’any passat i 4 el recuperen respecte d’anys anteriors.

Platges distingides a la demarcació de Tarragona

Les platges distingides a la demarcació de Tarragona són: Cunit Llevant (Cunit), Cunit Ponent (Cunit), Segur de Calafell (Calafell), L'Estany Mas Mel (Calafell), Calafell (Calafell), Costa Daurada (Roda de Berà), Llarga (Roda de Berà), Els Muntanyans (Torredembarra), Barri Marítim (Torredembarra), La Paella (Torredembarra), Altafulla (Altafulla), Tamarit (Tarragona), La Móra (Tarragona), Savinosa (Tarragona), L'Arrabassada (Tarragona), La Pineda (Vila-seca), Llevant (Salou), Capellans (Salou), Vilafortuny (Cambrils), Cavet (Cambrils), Prat d'en Forés-el Regueral (Cambrils), La Llosa (Cambrils), La Punta del riu (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant), L'Arenal (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant), El Torn (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant), L'Almadrava (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant).

Platges distingides a les Terres de l'Ebre

A les Terres de l'Ebre, les platges Bandera Blava 2022 són: Calafató (L'Ametlla de Mar), Sant Jordi d'Alfama (L'Ametlla de Mar), Cala Forn (L'Ametlla de Mar), L'Alguer (L'Ametlla de Mar), Cap Roig (L'Ampolla), Les Avellanes (L'Ampolla), Riumar (Deltebre), Parc de Garbí (La Ràpita), Les Delícies (La Ràpita), Les Cases d'Alcanar-el Marjal (Alcanar).

Comenta aquest article