Informació general

Joventut

Es lliuren els diplomes a 36 joves que han obtingut el certificat de formació del projecte Agents de Salut

Aquest curs s’han ampliat les hores dedicades a temes de sexualitat i salut mental, en base a les necessitats detectades durant la pandèmia

Per Redacció

Grup de joves que va rebre els diplomes
Grup de joves que va rebre els diplomes | Cedida

Aquest passat dilluns es van lliurar els certificats de formació de la quarta edició del projecte Agents de Salut, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament. La regidora La iniciativa de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, va ser l'encarregada de fer aquesta entrega. El projecte Agents de Salut consisteix en la creació d’un grup de joves dels diferents instituts del municipi que, de manera voluntària, s’ofereixen a ser referents en l’àmbit escolar de temes clau com la sexualitat i afectivitat, l’assetjament escolar i la prevenció en el consum de tòxics. Aquest curs s’han ampliat les hores dedicades a temes de sexualitat i salut mental, en base a les necessitats detectades durant la pandèmia, a més de comptar amb material dissenyat exclusivament pel projecte.  

El programa es du a terme en col·laboració amb l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils i es dirigeix a joves estudiants entre 2n d’ESO i 2n de BAT, cicles formatius i PTT’s del municipi. Aquesta quarta edició ha comptat amb 59 persones joves interessades en ser Agents de Salut, de les quals 36 han obtingut el certificat de formació per haver assistit a totes les sessions. 

Enguany el projecte finalitzarà amb la participació de bona part del grup d’Agents de Salut al Punt SexeSentit, que s’instal·larà a la Fira Multisectorial de Cambrils els propers dies 3, 4 i 5 de juny. El Punt, dirigit per joves Agents de Salut, comptarà amb material i contingut molt variat sobre prevenció de violències i agressions sexuals, sensibilització sobre malalties de salut mental i prevenció de consum de tòxics.

La regidora Natàlia Pleguezuelos va ser l'encarregada d'entregar els diplomes

 

Comenta aquest article