Societat

Solidaritat

Èxit de la tallada de cabells solidària dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Amb l'ajuda de la perruqueria reusenca Arrels Estilistes, van aconseguir fer deu perruques que aniran destinades a l'ONG Mechones Solidarios

Per Jason Wells

Els alumnes de 4t d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer amb les perruqueres d'Arrels Estilistes
Els alumnes de 4t d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer amb les perruqueres d'Arrels Estilistes | Cedida

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va organitzar aquest passat dilluns una tallada de cabells solidària per ajudar a persones que pateixen càncer. D'aquesta manera, el grup format per Ruth Moreno, Martín Calvo, José Daniel Castellanos, Carles Muñana i Miriam Simón, col·laboraven amb l'ONG Mechones Solidarios gràcies, també, a l'ajuda de la perruqueria reusenca Arrels Estilistes, on la Yolanda i la Maite van ser les encarregades de tallar els cabells als voluntaris.

Segons expliquen els membres de l'equip a revistacambrils.cat, la jornada va ser tot un èxit, ja que va servir per fer un total de deu perruques. A més, la predisposició d'algunes persones que no van poder assistir a l'acte presencialment però que si volien ajudar, va servir per assolir aquesta xifra. «Van participar inicialment unes sis o set persones, a més, una dona portava ja el cabell tallat i tres cues més que volia donar de familiars seus; a última hora també es van sumar dos o tres persones més», explicava la Ruth Moreno.

El fet d'ajudar a aquest col·lectiu va fer que els membres se sentin molt feliços, ja que van poder aportar el seu petit gra de sorra veient com la gent assistia al centre a tallar-se els cabells. «Estàvem molt emocionats perquè hem pogut aportar el nostre granet de sorra al col·lectiu i a més, veure con les persones venien a donar ens ha fet sentir molt bé».

Aquesta iniciativa va sorgir de l'assignatura APS (Aprenentatge i Servei) on els alumnes havien de realitzar una tasca solidària. Una matèria que cada any els alumnes de 4t d'ESO cursen al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer amb l'objectiu d'oferir un servei a la comunitat. Altres companys van col·laborar amb diferents col·lectius com l'ONCE, la gent gran, nens petits, entre altres.

 

Comenta aquest article