Esports

Futbol sala

El Mediterrani suma els tres punts en el desplaçament a Fraga

Cap dels dos equips es jugava res important en aquest partit més que sumar els tres punts en joc

Per Redacció

Imatge del partit corresponent a la primera volta de la competició disputat entre el Mediterrani i el Fraga
Imatge del partit corresponent a la primera volta de la competició disputat entre el Mediterrani i el Fraga | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                 Divisió d'Honor Catalana                  Grup 3

Fraga Futsal 4 - CFS Mediterrani 5

Partit on cap dels dos equips res jugava res important, més que voler guanyar els tres punts en joc. El Mediterrani va poder fer el seu joc i mostrar una bona defensa amb Pau del filial a la porteria que va deixar la porteria a zero a la mitja part. El Mediterrani, amb gols de Marc i Gerard Beas, posava un 0-2 al descans i a la represa, David Plaza i Roger posaven un clar 0-4. Però fruit de dos errors garrafals dels jugadors cambrilencs, l'equip local ho va aprofitar per posar el 2 a 4 en el marcador. Uns canvis en defensa servien per tornar la calma a l'equip cambrilenc mitjançant Mario que feia el 2-5. La calma visitant només va servir perquè el Fraga fes el 4-5 a falta de 2'. El Mediterrani va ordenar la defensa i el marcador no es va moure més.
La setmana que ve els cambrilencs despediran la temporada regular amb la visita del Sícoris per tal de continuar la seva preparació per a la final four de la Copa Tarragona, que  es disputarà el següent cap de setmana.

Comenta aquest article