Esports

Futbol

El Cambrils Unió es deixa dos punts al camp de l'Ampolla

Primer partit de la segona volta de la fase d'ascens en el que el Cambrils Unió solament ha aconseguit empatar sense gols

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió no va passar de l'empat a zero gols en el partit jugat ahir a la tarda  al camp de l'Ampolla
El Cambrils Unió no va passar de l'empat a zero gols en el partit jugat ahir a la tarda al camp de l'Ampolla | Ferran Tuset

Futbol                    Segona Catalana                  Ascens 8

CF Ampolla 0 - Cambrils Unió 0

Alineació: Edgar, Ian Coit, Domínguez (Marc Benito m.34), Roger Cunyat, Menacho, Rubio, Palau (Miki m.54), Pol Benito, Agüero (Roger Carrió m.62), Pau Prados (Amine m.89) i Lladó (Ikaro m.62)

Targetes: Grogues a Pol Benito i Ikaro


Primer partit de la segona volta de la fase d'ascens en el que el Cambrils Unió solament ha aconseguit empatar sense gols. Per l'Ampolla, aquest resultat, significa pràcticament dir adéu a les opcions d'ascens. El Cambrils Unió continua al segon lloc en el seu grup, amb 11 punts, darrera del Reddis que en té 16; a la tercera posició hi ha el Tortosa amb 9 punts i que ahir va perdre, a casa, davant el Reddis.

Els primers quince minuts de partit van estar marcats per les imprecisions dels dos equips, amb constans trencaments de ritme i amb joc lent per part de l'Ampolla que va disposar d'una sola ocasió, al minut setze. Des del minut 27 i fins el final del primer temps, va  ser el Cambrils qui va disposar de cinc clares ocasions que no va saber transformar en gol. En total va tirar quatre corners i va xutar set vegades a porta.
Ja a la segona meitat, els primers quince minuts van ser improductius. Però a partir del minut 60 el Cambrils va posar setge a la porteria de l'Ampolla i va crear numerosíssimes ocasions de gol que van fer lluir al porter Aitor, el jugador mes destacac del seu equip. Aquest intens domini es va traduir en 11 córners i 13 xuts a porta per part del Cambrils en el segon temps, per dos l'Ampolla.
Al final del partit, el defensa central cambrilenc Domínguez, que va haver de deixar el terreny de joc lesionat, tot enfadat comentaba: "per marcar gols ens falta contundència a partir de quan arribem a l'àrea gran; naltros volem jugar la pilota fins a dins la cuina (porteria), i així perdem una ocasió darrera l'altra i no hi ha manera de marcar gols".

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió, segon classificat, jugarà, a casa, davant el Tortosa, tercer classificat, en un partit del tot decisiu de cara a consolidar-se en un dels dos primers llocs de la classificació i que donen lloc a l'ascens de categoria.

Comenta aquest article