Esports

Esports

La jornada atlètica del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer aplega prop de 500 persones

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, es va reprendre aquest esdeveniment que té per objectiu gaudir de l'esport a la pista d'atletisme de Cambrils

Per Redacció

Imatge de la Jornada Atlètica organitzada pel Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer
Imatge de la Jornada Atlètica organitzada pel Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer | Cedida

El passat diumenge 8 de maig al matí, el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va celebrar la Jornada Atlètica organitzada conjuntament per l’AMPA i l’equip de professorat d’educació física d’Infantil, Primària i ESO, a la pista municipal d’atletisme de Cambrils. A la jornada, hi va haver molt bon ambient d’esportistes i familiars, aplegant un total de prop de 500 persones, entre les quals hi havia 40 alumnes d'Infantil, 150 alumnes de Primària, i 25 alumnes d'ESO. Després de dos anys d’aturada degut a la pandèmia, s'ha pogut reprendre aquest esdeveniment en què famílies, alumnes i mestres es troben per gaudir de l’esport a la pista municipal d’atletisme de la vila

Els alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària van fer un tastet d’atletisme adaptat a la seva edat, en proves de cursa de velocitat, llançament de pes (amb pilotes), salt de llargada i cursa de resistència, on tots van rebre medalles per la seva participació. 

Els Cicles Mitjà, Superior i ESO van realitzar les modalitats de velocitat, salt de longitud, resistència, salt d’alçada, pes i relleus, tant en categories masculí com femení. Els guanyadors de les proves van aconseguir les seves respectives medalles (or, plata i bronze al 1r, 2n i 3r classificat) i a tots els participants se’ls ha lliurat medalla de participació.

Accions solidàries

L’AMPA de l'escola, a més de col·laborar en la logística i les medalles, va aprofitar per sumar-se a la col·laboració amb els refugiats d’Ucraïna, recollint roba de llit, estris de cuina i petits electrodomèstics. A més, del bar que l’AMPA va instal·lar, es va fer donació d'una capsa de coques a la Residència Baix Camp de Cambrils.

 

Comenta aquest article