Nova ensopegada del Marina Cambrils, a casa, contra el Base l'Hospitalet de l'Infant

Imatge del partit entre el Marina Cambrils i el Base l'Hospitalet de l'Infant
Imatge del partit entre el Marina Cambrils i el Base l'Hospitalet de l'Infant | Berta Ruiz

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 2 - Base l'Hospitalet de l'Infant 3

El Marina Cambrils encaixar una nova derrota, aquest passat dissabte a la tarda, en el partit que el va enfrontar al Base l'Hospitalet de l'Infant. Els visitants –sisens classificats– es van avançar en el minut 2 de partit. Un gerro d'aigua freda per a l'equip cambrilenc que va veure com se li va posar el marcador en contra només començar l'enfrontament. A més, mitja hora després, el Base l'Hospitalet feia el segon i es marxava al descans amb un 0 a 2. A l'inici de la segona part, els rivals anotaven el tercer i situaven un complicat 0 a 3 per als interessos dels locals. Malgrat això, el Marina ho va seguir intentant. En el minut 66, Boujemaa marcava l'1 a 3 i, ja en el minut 88 arribava el segon obra d'Aneudy Silverio. Ja fins al final del temps reglamentari, l'equip cambrilenc no va ser capaç d'igualar el resultat.

Amb aquesta nova ensopegada, el Marina Cambrils ocupa el lloc 13 del seu grup. El proper dissabte es desplaçarà al camp de l'Icomar, dotzè classificat.