Esports

Regates

El Club Nàutic Cambrils es proclama vencedor de la Copa Sud d'Optimist

Joan Domingo queda segon a la regata internacional Las Teresitas d'Optimist de Tenerife

Per Redacció

El CNCB es proclamava vencedor de la Copa Sud 2022
El CNCB es proclamava vencedor de la Copa Sud 2022 | Cedida

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils ha copsat els pòdiums de la regata Terres de Mestral, per a Optimist i Ilca, organitzada pel Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, aquest passat cap de setmana. Fins a vuit trofeus s’han endut els regatistes del CNCB. Concretament en Ilca 4 la guanyadora era Laura Williams. En G1 el pòdium sencer va ser pels regatistes de Cambrils. La primera posició va ser per Albert Gimeno, seguit d'Àlvar Vila i tercer era Iker Múgica. En G2 guanyava Yago Alegret i la segona posició era per Oriol Pujol. Finalment en G3 va guanyar Lucas Montiu i el bronze per Manuel Alegret. Cal dir que del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part 31 regatistes, 10 a G1, 8 a G2, 8 a G3 i 5 d’Ilca 4.  

CNCB, vencedor de la Copa Sud 2022

La regata Terres de Mestral es va celebrar els dies 30 d’abril i 1 de maig amb 70  participants dels clubs de la zona i una meteorologia idònia els dos dies. La competició  formava part de la lliga "Copa Sud" per a Optimist, organitzada pels clubs de Vilanova,  Hospitalet-Vandellòs i Cambrils i que va començar al març a Vilanova. Després dels bons  resultats dels de Cambrils, el CNCB es proclamava vencedor de la Copa Sud 2022. 

D’altra banda, Joan Domingo quedava segon a la regata internacional Las Teresitas, celebrat al Real Club Náutico de Tenerife. Van ser 100 participants d’Optimist, dos dies i sis proves.També hi van prendre part els regatistes del CNCB Joan Fargas i Miguel  García.

Els regatistes Fargas, Domingo i García