Societat

Solidaritat

Alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer organitzaran, dilluns, una tallada solidària de cabells contra el càncer

Els alumnes col·laboraran amb la ONG 'Mechones Solidarios' i comptaran amb l'ajuda de la perruqueria reusenca Arrels Estilistes

Per Jason Wells

Moment de la presentació del projecte als seus companys de classe
Moment de la presentació del projecte als seus companys de classe | Cedida

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer organitzarà una recollida de cabells, aquest dilluns 9 de maig, per col·laborar amb la ONG Mechones Solidarios ajudant a les persones que pateixen càncer. La iniciativa del grup, conformat per Ruth Moreno, Martín Calvo, José Daniel Castellanos, Carles Muñana i Miriam Simón, sorgeix d'un treball de la assignatura d'APS (Aprenentatge i Servei) on els alumnes havien de realitzar una tasca solidària. La recollida serà a les 10:30 hores, al propi centre, i comptarà amb l'ajuda de la perruqueria reusenca Arrels Estilistes.

La idea del projecte, segons han explicat els alumnes a revistacambrils.cat és "oferir un servei a la comunitat i ajudar psicològicament" als homes i dones que pateixen càncer. A més, consideren que realitzant donacions de cabell "serà la millor manera de poder ajudar-los per la importància que té el cabell en aquest col·lectiu". Tot i així, aquesta no va ser l'única idea que van tenir els alumnes en ment, sinó que també van pensar en d'altres iniciatives com ajudar a hospitals, gent gran, nens petits, entre altres.

Per dur a terme l'activitat van haver de contactar amb diverses perruqueries de la zona, però la que més interès va demostrar va ser la perruqueria Arrels Estilistes de Reus, que des del primer moment es va sumar al projecte. De moment, 10 persones han confirmat l'assistència per participar en aquesta tallada de cabells, però des de l'equip s'espera que molta més gent participi per poder ajudar al major nombre de persones possibles.

 

Comenta aquest article