Esports

Handbol

El CH Cambrils aconsegueix l'ascens de categoria a la Segona Catalana

L'equip cambrilenc assoleix l'ascens de categoria quan encara falten tres jornades per acabar la competició de lliga

Per Redacció

El CH Cambrils va derrotar l'Handbol Sant Just en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El CH Cambrils va derrotar l'Handbol Sant Just en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana - Fase d'ascens

CH Cambrils 35 - CH Sant Just 30
 
L'equip sènior del Club Handbol Cambrils va consumar el seu ascens de categoria a la Segona Catalana, després d'imposar-se, a casa el passat dissabte, per 35 a 30 al CH Sant Just. Va ser un partit complicat, perquè els locals arrossegaven diferents baixes de jugadors i l'entrenador Claudi Olivé va haver de retocar les posicions d'alguns jugadors per treure el màxim rendiment amb els efectius que tenia. En la primera part, el Cambrils va mostrar una defensa molt forta, destacant les actuacions d'Enric i Romera que van fer una molt bona feina. Això, juntament amb una bona sortida al contraatac de l'equip van propiciar que es marxés al descans amb una renda favorable de sis gols.
En el segon temps, la porteria local es va mantenir molt efectiva. A més, un altre canvi en defensa –situant un 6:0– va marcar l'eficàcia defensiva dels locals. A més, el Sant Just va baixar el seu nivell físic i ja en el darrer tram final del partit no van oferir més lluita.
 
Aquest triomf del CH Cambrils, juntament amb la derrota del Laietà, va propiciar que els cambrilencs assolissin l'ascens matemàtic de categoria a falta de tres jornades per al final de la competició. Ja amb els deures fets, l'equip afrontarà amb molta tranquil·litat el que queda de lliga.
 

Comenta aquest article