Esports

Marxa Aquàtica

La temporada de marxa aquàtica s'iniciarà, aquest proper dissabte, a la platja del Regueral

El Centre Excursionista de Cambrils serà l'encarregat de dur a terme aquesta activitat favorable tant per la condició física com per conèixer els beneficis del mar

Per Redacció

Marxa aquàtica a les platges de Cambrils
Marxa aquàtica a les platges de Cambrils | Centre Excursionista de Cambrils

El Centre Excursionista de Cambrils inicia la nova temporada de la marxa aquàtica el proper dissabte 7 de maig, a la platja del Regueral a les 9 hores. Amb només tres anys de vida al nostre país, la marxa aquàtica es presenta com una varietat del senderisme i consisteix a caminar dins de l’aigua a un nivell entre el melic i el pit. Es tracta d’una activitat apta per a tots els públics a partir dels 10 anys, recomanable per a millorar la condició física i que ofereix tots els beneficis del mar.

Recorregut i inscripcions

La marxa estarà supervisada per una monitor qualificat i la pràctica serà adaptada segons el nivell i les condicions del mar. El punt de trobada per als participants serà al costat de la caseta central de Salvament i Socorrisme de la platja del Regueral i tindrà una durada aproximada d’una hora. Els participants necessitaran guants i mitjons de neoprè, calçat amb sola que escupi l’entrada d’aigua, banyador ajustat sota el neoprè, ulleres de sol i protecció solar alta. A més, es recomana l’ús de casquet de natació o gorra per protegir el cap del fred.

Les places sera limitades i tindran els següents preus: gratuït pels socis del Centre Excursionista de Cambrils i que estiguin federats; 5 euros per membres no federats, i 10 euros per persones que no siguin ni membres ni estiguin federats. Les inscripcions ja estan obertes a través del següent enllaç: Inscripcions Marxa Aquàtica

Per altra banda, ja està confirmat que Cambrils tornarà a ser la seu del Circuit i Copa de Marxa Aquàtica de Catalunya, serà el 28 d'agost de 2022 a la platja del Regueral.

Comenta aquest article