Esports

Bicicleta

La Marxa Cicloturista aplega 550 participants (Conté galeria fotogràfica)

La Marxa Cicloturista, que enguany arribava a la seva 39a edició, s'ha emmarcat dins l'activitat del Cambribike

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la Marxa Cicloturista que es va celebrar ahir al matí
Imatge de la Marxa Cicloturista que es va celebrar ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

La Marxa Cicloturista va aplegar poc més de 550 participants, ahir al matí, que van fer un recorregut circular per diferents barris cambrilencs. La Marxa Cicloturista arribava enguany a la seva 39a edició i des del seu inici, a principis de la dècada dels 80, aquest esdeveniment ciclista popular havia anat lligat a les Festes del Barri de l'Eixample que s'han celebrat sempre el mes de juny. Enguany, per primera vegada, la Marxa Cicloturista, com sempre sota l'organització de la Penya Cicloturista Cambrils i enguany amb el suport del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, s'ha avançat al mes de maig i s'ha englobat dins els actes de la Cambribike, l'esdeveniment ciclista que ha protagonitzat aquest darrer cap de setmana. I la prova ciclista, un cop més, ha estat tot un èxit de participació i ha comptat amb aquests 550 participants, amb molt de públic familiar. Una bona part dels inscrits ho van fer aquest mateix darrer cap de setmana i les inscripcions no es van tancar fins a darrera hora.

Els ciclistes van sortir del parc del Pinaret al ritme dels timbalers de la Farnaca i van fer un recorregut singular i inèdit en el seu primer tram ja que van entrar pel Portal del carrer Major, van recórrer tot el carrer Major fins a la confluència amb el carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, plaça de Marianao i carrer de Sant Plàcid on ja van abandonar el Barri Antic per baixar pel passeig la Salle fins entrar al barri de l'Eixample. Des d'allí van retornar al passeig la Salle i van arribar fins al front marítim en el tram que va des del passeig de les Palmeres, façana del Port i avinguda de la Diputació fins arribar a l'alçada del camí del Corralet, a la zona de l'Esquirol, on van iniciar el retorn cap al lloc de sortida a través del vial de Cavet i l'avinguda d'Adelaida.

Ahir, darrer dia del Cambribike

Ahir al matí es va celebrar la darrera jornada del Cambribike. La primera activitat del matí va ser la Marxa Cicloturista de carretera, una marxa no competitiva amb un recorregut de 118 km i amb sis ports de muntanya. Ahir al matí, també, va continuar l'activitat al circuit d'educació viària i va tenir lloc una nova sessió de l'activitat solidària Spinning Pedals Non Stop. Amb un vermut com a fi de festa es va tancar la tercera edició del Cambribike

Comenta aquest article

Galeries relacionades