Societat

La Fira del Cavall supera totes les dificultats i tanca una nova edició amb un gran èxit de participació

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 A dalt, un moment de les proves de doma clàssica d'ahir al matí. A sota, demostració de l'equinoteràpia terapèutica
La vuitena edició de la Fira del Cavall de Cambrils ha superat tots els obstacles i ha coronat una nova edició d'èxit. Lluís Planas, coordinador de la Fira del Cavall, es mostrava satisfet de la resposta de la gent, tant dels propietaris dels cavalls, que malgrat l'alarma creada pel recent brot víric del Vallès van acudir a la Fira, com de la gent que va tornar a omplir el recinte firal durant els actes del cap de setmana.

Els concursos

Pel que fa a la part de competició cal dir que els concursos es van desenvolupar segons el programa previst. El divendres, durant tot el dia, es va fer el concurs morfològic, que va continuar fins al dissabte al matí. Durant tot el dissabte a la tarda i el diumenge al matí es van realitzar les proves de la Copa ANCCE de doma clàssica. El diumenge a la tarda es va fer l'entrega de premis.

D'altra banda, durant els tres dies del cap de setmana s'ha fet una representació de l'espectacle eqüestre a càrrec de Les Cavaliers Voltigeurs de France. Des de l'organització es destaca la bona resposta del públic que fins i tot en l'espectacle del dissabte, que coincidia amb l'hora en què per la televisió es retransmetien els partits del Barça i del Madrid, les grades del recinte firal es van omplir.

Equitació terapèutica

Ahir al matí, dins els actes de la Fira del Cavall, es va fer la jornada de portes obertes d'equitació terapèutica a càrrec de Belén Hernández, instructora d'equitació terapèutica titulada per la FEE. Els membres del Gripau Blau així com altres persones amb algun tipus de disminució van poder donar un tomb dalt d'un cavall fent un petit circuit per la zona d'arbres propera a l'estadi municipal de futbol.

Comenta aquest article