Informació general

Ocupació

L'Ajuntament lliura els diplomes del curs d'instal·lacions solars fotovoltaiques

La formació gratuïta està organitzada pel Departament de Polítiques Actives d’Ocupació del consistori cambrilenc. És un certificat de professionalitat de 540 hores adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur.

Per Redacció

La regidora d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils, Ingrid Duch, amb els alumnes de muntatge i manteniment d’instal·lacions
La regidora d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils, Ingrid Duch, amb els alumnes de muntatge i manteniment d’instal·lacions | Cedida

La regidora d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, Ingrid Duch, va lliurar aquest dijous els diplomes a l’alumnat del curs gratuït de muntatge i manteniment d’instal·lacions. La formació, adreçada prioritàriament a persones en situació d’atur, es va iniciar el 29 d’octubre de 2021 i va finalitzar el 16 de març de 2022.

La part teòrica de la formació s’ha dut a terme al carrer Mas de l’Abat, 46, del Polígon Industrial Alba de Vila-seca en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. El curs ha tingut una durada total de 540 hores, 420 hores de teoria i 120 hores de pràctiques no laborals a empreses del sector.

El curs, que han dut a terme 15 alumnes, ha estat organitzat i finançat per l’Ajuntament de Cambrils i ha comptat amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i l’entitat de formació NOVATÈCNICA, empresa adjudicatària de la formació.

El certificat de professionalitat que han rebut és un document oficial que acredita les competències professionals i garanteix que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

Les persones que han realitzat el curs han tingut l’oportunitat de formar-se en un sector emergent de futur i amb un elevat nivell d’inserció posterior, atès que l’economia verda és un dels sectors d’activitat en el que els experts han previst un major creixement i en el que es preveu un major nombre de llocs de feina disponibles.

 

Comenta aquest article