Esports

Handbol

El CH Cambrils perd a la pista del Cardedeu i encaixa la tercera derrota consecutiva en la fase d'ascens

Amb aquesta nova ensopegada, el CH Cambrils baixa a la quarta posició del grup d'ascens

Per Redacció

Partit que van disputar el CH Cambrils i el Cardedeu B, al Palau Municipal d'Esports, el passat mes de març
Partit que van disputar el CH Cambrils i el Cardedeu B, al Palau Municipal d'Esports, el passat mes de març | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana - Fase d'ascens

CH Cardedeu B 33 - CH Cambrils 28
 
Tercera derrota consecutiva que l'equip sènior del CH Cambrils encaixa en aquesta fase d'ascens. De fet, l'equip sembla un altre equip en aquest tram decisiu de la lliga. En aquesta ocasió, el CH Cambrils es va desplaçar a la pista del Cardedeu on, malgrat fer un bon partit, l'equip va caure derrotat per cinc gols de diferència, 33 a 28. El Cambrils va dominar la primera part marxant al descans amb un resultat favorable de 16 a 17. Ja en la represa, un primer parcial de 4 a 0 dels locals, juntament amb la lesió d'Arnau Franquet, van provocar que el conjunt cambrilenc es posés nerviós i tingués més imprecisions en el seu joc. Tot i que a nivell defensiu l'equip va rendir molt bé, la poca eficàcia de cara a porteria va condemnar l'equip a una altra derrota.
 
Amb aquesta nova ensopegada, el CH Cambrils baixa a la quarta posició del grup d'ascens. El proper partit serà aquest dissabte, a les 16 hores al Palau Municipal d'Esports, on es rebrà la visita del Sant Just –penúltim classificat del grup d'ascens–.
 
 

Comenta aquest article