Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH cau derrotat a la pista del Riudebitlles

El Cambrils va tenir un joc discontinu i es va acabar de descentrar amb l'actuació arbitral

Per Redacció

Imatge del partit disputat al Palau Municipal d'Esports cambrilenc entre el Cambrils CH i el Riudebitlles, a la primera volta
Imatge del partit disputat al Palau Municipal d'Esports cambrilenc entre el Cambrils CH i el Riudebitlles, a la primera volta | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins           Segona Catalana                    Grup 3 - 2

Club Patí Riudebitlles 7 - Cambrils CH 4

El partit va començar amb els dos equips molt ben disposats a la pista i amb alternatives i possessions ben ordenades per part dels dos conjunts. Va ser el Riudebitlles qui es va avançar en el marcador quan es portaven 9 minuts de partit aprofitant una errada defensiva del Cambrils. Movent la banqueta, el Cambrils es va apoderar de la bola i només li van fer falta 3 minuts per empatar, obra de Pere.

Semblava que el Cambrils ja tenia el control del partit però la primera opció que van tenir els locals la van aprofitar amb un xut llunyà per posar-se per davant en el marcador a 10 minuts d’acabar la primera part. Els visitants van anar a pressionar tota la pista però, de nou, una contra va permetre al Riudebitlles marcar a dos minuts del descans.

A la segona part, Pol va retallar distàncies quan es portaven jugats 10 minuts. Els 3 minuts següents van ser un calvari pel Cambrils, que es va sortir del partit en considerar que certes accions arbitrals els perjudicaven, el que va significar dues targetes blaves pel Cambrils, a part de carrregar-se de faltes d’equip i d'encaixar 3 gols molt protestats. Després d'aquest lapsus de temps, el Cambrils va tornar a posar-se dins del partit, va seguir amb la pressió i va arribar a porteria. Però com ja ha passat en altres partits, els cambrilencs van estar poc encertats de cara a porteria i van generar menys ocasions de les que està acostumat en aquestes situacions de partit. Nil, de penal, va posar el 6 a 2 però, de nou, una protestada blava a Toni, que no havia tocat al jugador, va deixar al Cambrils dos minuts amb 3, amb la mala sort que el Riudebitlles va marcar el setè a falta de 5 segons per entrar el quart jugador, al minut 44 de partit. El Cambrils va intentar retallar distàncies fins el final, quan el Riudebitlles va rebre dues blaves. Una magnífica acció individual de Pol va acabar assistint a Javi perquè fes el quart a falta d’un minut per acabar el partit.

El Cambrils CH jugarà, aquest proper dissabte, el darrer partit de la temporada i ho farà, a casa, davant el CP Vilafranca, el líder del grup.

Comenta aquest article