Informació general

Reconeixement

Els restaurants El Terrat, l'Antic Molí, AQ i Deliranto, distingits amb els Sol Repsol, ja formen part del Consell d'Experts de l'AEHT

L'acte d'adhesió es va fer ahir al matí a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils

Per Redacció

L'acte d'adhesió dels nous restaurants al consell d'experts de l'AEHT es va fer ahir al matí, a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils
L'acte d'adhesió dels nous restaurants al consell d'experts de l'AEHT es va fer ahir al matí, a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils van acollir, ahir al matí, l'adhesió dels quatre nous restaurants de la demarcació de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol al Consell d'Experts de la Federació d'Associacions d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) en un acte que va aplegar alguns dels representants dels restaurants que ja en formen part així com els representants de l'AEHT, de Repsol i de l'Ajuntament de Cambrils. Després d'uns parlaments per part de les diferents personalitats presents a l'acte, van ser Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions externes de Repsol i Francesc Pintado, president de l’AEHT, qui van fer l'entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a Pep Moreno, del Restaurant Deliranto de Salou; Moha Quach, d’El Terrat Tarragona; i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona, com a mostra de benvinguda al Consell d’Experts. El quart restaurant, l’AQ de Tarragona, va excusar la seva presència a l’acte, si bé l’AEHT farà arribar properament la merescuda jaqueta de cuina a la seva xef, Ana Ruiz.

Els nous membres del Consell d'experts de l'AEHT van estar acompanyats per representants dels restaurants que també compten amb una i fins i tot dues distincions Sol Repsol: Joan Pàmies, d’El Celler de l’Arbocet (Riudoms); Joan Bosch, de Restaurant Can Bosch (2 Sols) (Cambrils); Diego Campos, d’El Rincón de Diego (Cambrils); Jeroni Castell, de Les Moles d’Ulldecona (2 Sols); Joan Gómez, de Restaurante Miramar (Cambrils); Ferran Cerro, de Ferran Cerro Restaurant (Reus) i Fran López, de Villa Retiro (Xerta).

El Consell d'Experts de l'AEHT es va constituir l'any 2018

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un suport, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT per als 750 socis que en formen part. Així doncs l’AEHT, amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb la incorporació de quatre restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d'excel·lència culinària i mostra del vincle i del suport de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i avui també a la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).

Comenta aquest article