Informació general

Urbanitzacions

Una avaria causa problemes de subministrament d'aigua a la urbanizació Cambrils Mediterrani

Aquesta urbanització, que no està recepcionada per l'Ajuntament, compta amb una instal·lació de subministrament pròpia d'aigua

Per Redacció

Imatge de les instal·lacions de l'aigua de la urbanització, al carrer de la Brúixola
Imatge de les instal·lacions de l'aigua de la urbanització, al carrer de la Brúixola | Cedida

La urbanització Cambrils Mediterrani –que és una EUCC (Entitat Urbanística Col·laboradora de Conservació) i que, per tant, no està recepcionada per l'Ajuntament– pateix, des del passat divendres problemes amb el subministrament de l'aigua. Segons ha informat l'empresa administradora de la urbanització als veïns, a causa d'una avaria inesperada en la instal·lació central i principal de la urbanització s'ha procedit a fer talls en el subministrament d'aigua potable i, aquest es restablirà tan aviat com sigui possible. L'administració de la urbanització també ha demanat als veïns que, "fins al complet restabliment o reparació de la instal·lació es consumeixi l'aigua estrictament necessària fins a nou avís per tal d'evitar un tall de subministrament permanent".

Un dels veïns afectats ha informat a revistacambrils.cat que la urbanització compta amb un subministrament d'aigua directe, amb un pou, un dipòsit i un sistema de distribució que abasteix la urbanització.

 

 

Comenta aquest article