El Cambrils Unió perd al camp del Reddis però manté la segona posició del grup d'ascens

Els cambrilencs van caure derrotats per un ajustat 3 a 2
Els cambrilencs van caure derrotats per un ajustat 3 a 2 | Ferran Tuset

Futbol                Segona Catalana                      Segona Fase  Ascens 8

Reddis 3 - Cambrils Unió 2

Alineació: Edgar, Deivid (Marc Benito m.46), Ian Coit, Domínguez, Roger Carrió (Agüero m.70), Rubio, Miki, Palau (Amine m.83), Ikaro (Daniel Ramírez m.89), Pau Prados i Lladó (Pau Alberich m.89)

Gols: 1-0 m.27; 2-0 m.45+1; 3-0 m. 52; 3-1 m. 69 Marc Benito (P.); 3-2 m. 89 Ikaro.

Targetes: grogues a Pau Prados, Rubio, Miki i Pau Alberich.

Quart partit de la segona fase -fase d'ascens- perdut per la mínima, després d'encadenar catorze partits sense conèixer la derrota. El partit va ser dels que fan afició, amb un estadi del Reus molt concorregut, amb uns 700 aficionats, i presidit per l'alcalde de Reus Carles Pellicer i el de Cambrils Oliver Klein.

El míster Jesús Benito va haver de recompondre la línia defensiva per les sancions dels jugadors Roger Cunyat i Menacho i va haver de convocar un juvenil i viatjar amb solament sis suplents. D'entrada, el joc es va caracteritzar per un respecte mutu per part dels dos equips i amb força nervis. Es van veure moltes imprecisions en el joc i bastants faltes que l'àrbitre no va saber tallar a temps. En el primer quart d'hora, el Cambrils va ser millor, però poc a poc va anar perdent domini. Això va ser aprofitat pel Reddis, en el minut 27, es va fer amb una pilota –que no va ser rebutjada contundentment per la defensa cambrilenca– per anotar el primer gol. Només quatre minuts després, Ian Coit marcava per al Cambrils Unió però el jutge de línia va assenyalar un fora de joc més que dubtós. Ja en els minuts del temps de descompte del primer temps, el Reddis va treure un córner i, sense oposició, anotaven el 2 a 0.

Ja en la segona part, gerro d'aigua freda només començar. El Cambrils va perdre una pilota al mig del camp que va propiciar un contraatac del Reddis que feia pujar el 3 a 0. Cinc minuts després, els reusencs haurien pogut anotar el quart en una ocasió clara d'un dels seus davanters davant del porter del Cambrils que va xutar fora. A partir d'aquí, el Cambrils Unió va tornar a entrar dins del partit poc a poc. El Reddis es dedicava a fer contínues faltes per aturar el joc. En el minut 69, l'àrbitre va xiular un penal sobre Ikaro, després que el fessin caure dins de l'àrea. Marc Benito va transformar el 3 a 1. El Cambrils va seguir pressionant i, en el minut 89, Ikaro va fer una jugada personal i amb un fort xut des de la frontal de l'àrea va marcar el 3 a 2. Ja no hi va haver temps per a res més, sinó el resultat hauria pogut ser diferent.

Tot i haver perdut el partit, el Cambrils no perd la segona posició del grup amb 7 punts; un grup que està liderat precisament pel Reddis amb 10 punts i el tercer lloc l'ocupa el Tortosa amb 6 punts. Recordem que fan sols pujaran de categoria els dos primers. Aquest proper dissabte el Cambrils Unió juga a casa davant l'Aldeana.

Un moment del partit entre el Reddis i el Cambrils (foto: Ferran Tuset)