Esports

Bàsquet

Victòria còmoda del CB Cambrils a la pista del CB Rapitenc

Els cambrilencs es van imposar per més de 30 punts de diferència en una sortida en la qual només van comptar amb set jugadors del primer equip

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el CB Rapitenc, disputat el passat mes de desembre
Partit de la primera volta de la lliga entre el CB Cambrils i el CB Rapitenc, disputat el passat mes de desembre | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet

Tercera Catalana (Fase prèvia Grup 9)

CB RAPITENC BEAR QUIMICA 51 - COFRAN 95 CB CAMBRILS 86

Raúl Martínez (7), Alex Rodríguez (14), Guillem Álvarez (12), Pau Escrivà (9), Marc Gené (8) – Pere Tost (12), Pablo Rodríguez (9), Roger Audi (8), Rubén Molina (10)

9 Triples (2 Martínez, 2 A. Rodríguez , 1 Tost, 2 Escrivà, 1 P. Rodríguez, 1 Gené). 15/28 Tirs lliures. 21 faltes personals.  Eliminat: Molina

Parcials: 11-27 / 19-21 / 13-16 / 8-22

El Cofran 95 CB Cambrils va aconseguir una nova victòria en el seu desplaçament a La Ràpita. L’equip cambrilenc només va comptar amb 7 jugadors del primer equip i l’ajuda dels 2 júniors que pugen habitualment, però no va ser impediment per aconseguir una altra victòria a la pista del CB Rapitenc Bear Química.

Un inici de partit on els locals sortien en una defensa zonal, i es van posar 6-0 en contra en el primer minut. Això no va posar nerviosos als cambrilencs, que capgiraven el marcador en el minut 4 (7-9), i ens els 3 minuts següents, aconseguint un parcial de 0-11, ja es posava 13 punts per davant (7-20). Els locals continuaven amb la defensa zonal però amb una bona circulació de pilota acabaven el període amb un 11-27 tranquil·litzador.

En el segon quart els locals van canviar a una defensa individual veient que no els estava donant resultat la defensa zonal del primer quart. Aquest va estar marcat per l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Enduent-se el parcial per només dos punts de diferència 19-21, i arribant al descans amb un avantatge de 18 punts (30-48).

La represa del partit va estar marcada pel nivell de duresa defensiva que va permetre l’equip arbitral i que va propiciar un joc poc fluït en atac per part dels dos equips. Tot i així s’ampliava la diferència en 3 punts l’acabar el període, 43-64. L’últim quart va tornar a ser clarament pels cambrilencs. La despesa física que havien fet els locals els va passar factura, i amb bones sortides al contraatac, ampliaven la diferència als 35 punts finals 51-86.

El proper partit del COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí, el jugarà diumenge dia 1 de maig contra el AD Torreforta 12:30 h al Palau Municipal d'Esports.

L’Apunt

Còmoda victòria del sènior femení

Per la seva part, l'equip sènior femení del CB Cambrils també es va endur una còmoda victòria per 36 a 73 en la seva visita a la pista del Pintura Clara Torredembarra.

Comenta aquest article