El Marina Cambrils encaixa una nova derrota, a casa, contra el Racing Bonavista

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i el Racing Bonavista, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 2 - Racing Bonavista 4

El Marina Cambrils va encaixar una nova derrota. Aquesta passada jornada, l'equip rebia la visita del Racing Bonavista, equip que ocupa la novena posició del grup. Ja als 7 minuts de joc, els visitants s'avançaven amb un primer gol i en el minut 18 feien el segon, resultat que posava molt coll amunt la reacció local. A més, només dos minuts després, el Marina es marcava en pròpia porteria i situava un contundent 0 a 3 en contra als 20 minuts de partit. A la mitja hora de joc, Boujemaa aconseguia retallar diferències, situant l'1 a 3 en el marcador. En el minut 38, novament la mala sort va jugar una mala passada als cambrilencs ja que marcaven novament el pròpia porteria. Amb l'1 a 4 en contra es va arribar al descans. Ja en la segona part, en el minut 53, Boujemaa va marxar el seu doblet i va escurçar el desavantatge. A partir d'aquí, malgrat els intents del Marina, el marcador ja no es va moure i els visitants es van endur el triomf.

Amb aquesta derrota, el Marina segueix en la dotzena posició del seu grup. El proper dissabte 30 d'abril, l'equip es desplaçarà a Salou on s'enfrontarà al líder de la classificació.