Societat

El Concurs Morfològic obre els actes de la vuitena edició de la Fira del Cavall de Cambrils

Per Redacció



Un moment de la primera sessió de proves ahir a la tarda del VIII Concurs Morfològic de Cambrils
Avui al vespre s'inaugurarà oficialment la Fira del Cavall 2007. Tot i que la inauguració es farà aquest vespre, ahir al matí ja es van iniciar les proves del VIII Concurs Morfològic de Cambrils –prova classificable per al campionat d'Espanya– i que es realitzaran també durant tot el dia d'avui i demà dissabte.

Avui al vespre, un cop realitzada la inauguració, es farà la  primera sessió de l'espectacle eqüestre d'enguany, a càrrec de Les Cavaliers Voltigeurs de France.

Demà dissabte, continuaran les proves morfològiques i s'iniciaran les primeres proves de la competició CDNB de Doma Clàssica Copa ANCCE. A la nit es farà la segona sessió de l'espectacle eqüestre.

Finalment diumenge, última jornada de la Fira del Cavall d'enguany, es realitzarà la segona tanda de proves de la Copa ANCCE i es farà una jornada de portes obertes sobre d'equitació terapèutica a càrrec de Belén Fernández. Es posarà punt i final a la fira amb l'entrega de premis de les dues competicions i la tercera sessió de l'espectacle eqüestre.

Comenta aquest article