Societat

Solidaritat

Jardineria Bordera prepara un seguit d'activitats solidàries per Sant Jordi en favor de la campanya Pels Valents

El mercat de Sant Jordi al Port, demà dissabte 23 d'abril, comptarà amb un espai solidari en favor de la campanya Pels Valents

Per Redacció

Imatge de la carpa solidària que es va muntar l'any passat amb motiu de la diada de Sant Jordi
Imatge de la carpa solidària que es va muntar l'any passat amb motiu de la diada de Sant Jordi | Berta Ruiz

El mercat de Sant Jordi al Port, demà dissabte 23 d'abril, comptarà amb un espai solidari en favor de la campanya Pels Valents –contra el càncer infantil–. Un any més, la campanya comptarà amb la col·laboració de Jardineria Bordera, que oferirà un ampli ventall d'activitats per a la canalla. Fent una aportació de 5 euros –que es destinarà íntegrament a la investigació del càncer infantil–, els xiquets i xiquetes participants podran fer dibuixos solidaris, participar al taller de pinta cares i pujar en una mini excavadora –amb la col·laboració d'Excavacions Cofran 95– que podran fer-la funcionar. A més, com a obsequi rebran una gorra dels Valents i tindran un detall ben dolç per gaudir de la diada solidària.

A banda d'aquestes activitats, que es faran en un horari de les 10 a les 21 hores, també n'hi haurà d'altres com una actuació dels timbalers Cop de Cap a les 12 hores i una actuació de música en viu a les 19 hores. A més, també es comptarà amb la visita de la Carlota –la xiqueta que dona imatge al cartell solidari de la campanya de Sant Jordi– i als dos xiquets cambrilencs Adrián i Joel. També hi haurà venda de roses solidàries a un preu de 5 euros, un euro de les quals també es destinarà a la investigació del càncer infantil.

 

 

 

Comenta aquest article