Informació general

Concentració

La pluja se suma a la concentració setmanal de les Àvies i Avis

La concentració d'ahir es va fer sota els porxos de la plaça de la Vila

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis es van haver de refugiar sota els porxos de la plaça de la Vila en la concentració d'ahir
Les Àvies i Avis es van haver de refugiar sota els porxos de la plaça de la Vila en la concentració d'ahir | Lluís Rovira i Barenys

La pluja va condicionar la concentració d'ahir de les Àvies i Avis per la Independència i va fer que els participants a l'acte s'aixopluguessin sota els porxos de la plaça de la Vila. Tot i això, el ritual d'aquestes concentracions es va mantenir com sempre amb una primera part en la que es comenten els temes d'actualitat ja sigui a nivell nacional com a nivell organitzatiu del col·lectiu i una segona dedicada a fer-se sentir. Així doncs, a l'inici de l'acte, la portaveu de les Àvies i Avis va notificar que una representació del col·lectiu cambrilenc serà present a la trobada de la Taca d'Oli que es farà el dimarts 3 de maig a Vic. En aquesta trobada es formularan propostes de cara a futures accions del col·lectiu.

La segona part de la concentració d'ahir es va iniciar amb el cant dels Segadors al que van seguir altres càntics i els lemes i consignes habituals. Finalment, el cant dels Segadors i els crits d'independència van posar el punt i final a la concentració. En aquesta ocasió els càntics van resonar amb força per l'efecte sonor de la porxada i, també, pel bon fer dels cantaires participants.

Comenta aquest article