Informació general

Educació

S'organitzen jornades de portes obertes a les llars d'infants a partir del 25 d'abril

Les preinscripcions es podran fer del 9 al 19 de maig de manera telemàtica o presencial amb cità prèvia a l’Oficina Municipal d’Escolarització

Per Redacció

Imatge de les instal·lacions de la llar d'infants municipal La Galereta
Imatge de les instal·lacions de la llar d'infants municipal La Galereta | Cedida

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2022-2023 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius.

Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta realitzaran les jornades de portes obertes en diverses dates entre el 25 d’abril i 5 de maig reservant cita prèvia per telèfon. La llar d’infants La Cuca el dia 30 d’abril i la llar d’infants Vicki han programat visites personalitzades. Les persones interessades hauran de trucar prèviament a les dues llars per demanar cita.

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 9 al 19 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció. Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977 30 74 01 i 977 79 45 79 o també trucant directament a les llars. Al web de l’OME trobareu actualitzada tota la informació: https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2022-23.