Societat

Comerç

La campanya «Protagonistes per un dia» sortejarà vals per pujar a les atraccions de la Fira de forma il·limitada durant un dia

La promoció es durà a terme del 22 d’abril al 31 de maig amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat durant les setmanes prèvies a la 63a Fira Multisectorial

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la zona d'atraccions de la Fira
Imatge d'arxiu de la zona d'atraccions de la Fira | Cedida

El comerç local i la Fira Multisectorial treballen conjuntament per fomentar el comerç de proximitat durant les setmanes prèvies a la 63a edició de la Fira amb la campanya "Protagonistes per un dia". La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament impulsa aquesta acció promocional en col·laboració amb la Unió de Botiguers de Cambrils, Vilacentre i Xarxa del Port. L’objectiu és premiar el consum en els comerços del municipi, a canvi d’un sorteig de vals infinits per a les atraccions i firetes que s’instal·laran a Cambrils durant els dies de la Fira Multisectorial.

Amb una despesa mínima de 10 euros en qualsevol dels comerços adherits a la campanya, els compradors obtindran una butlleta, que s’haurà de grapar juntament amb el tiquet de compra i dipositar-la en qualsevol de les urnes que es distribuiran pel municipi. Les urnes s’ubicaran al Mercat de la Vila, a la Torre del Llimó, al Patronat de Turisme, al Centre Cívic les Basses i a Ràdio Cambrils.  

Quatre vals per pujar a les atraccions de la Fira tantes vegades com es vulgui

En total se sortejaran quatre vals personals i intransferibles ‘Passi VIP per un dia!’, que podran gaudir infants i joves d’entre 3 i 16 anys. Cada val servirà perquè durant un dia la persona guanyadora pugui pujar tants cops com vulgui a les atraccions de l’espai de les Firetes. A més, també, se sortejaran 50 entrades dobles per a les Firetes i 5 entrades dobles per a l’Aquatònic. La campanya es durà a terme entre els dies 22 d’abril i 31 de maig, i les persones guanyadores es donaran a conèixer en un sorteig in situ el dijous 2 de juny, a les 18.00 hores, al recinte de les Firetes.

"Sabem de la importància d’aquest espai per als infants de Cambrils. Per això volem unir forces amb els comerços del municipi i fomentar el comerç de proximitat, al mateix temps que premiem els infants perquè gaudeixin de la Fira com mai abans", ha indicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Juan Carlos Romera. Ell mateix ha recordat que una altra de les novetats d’aquesta 63a edició és que "les firetes s’adaptaran també per al públic autista amb horaris especials, sense llums ni música".  

Comenta aquest article