Esports

Balls esportius

El Cambrils Dancesport Open tanca avui la competició amb la disputa de set especialitats de caire internacional

A l’esdeveniment s’hi han inscrit prop de 2.000 esportistes de 50 països diferents; que seran avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del món

Per Redacció

Imatge de ball dins el Cambrils Dancesport Open
Imatge de ball dins el Cambrils Dancesport Open | Cedida

El Cambrils Dancesport Open de Balls Esportius encara, avui, la seva darrera jornada després que aquest passat dijous es donés el tret de sortida. En la jornada d’avui l’esdeveniment acollirà set especialitats de caire internacional, amb participació d’esportistes d’arreu del mon que consolida aquest cita cambrilenca com un dels esdeveniments esportius Top mundial en cada especialitat. A l’esdeveniment s’han inscrit prop de 2.000 esportistes de 50 països diferents; que seran avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del món.

Les competicions del Divendres Sant

Aquest passat divendres es van celebrar competicions d’alt nivell com el WDSF Adult 10 Dances on els romanesos Albigese Michele i Isaincu Anelise Christiana es van emportar la primera posició al podi. També el divendres es va disputar el WDSF de Dança Coreogràfica, una competició en grup i de la qual no s’havia realitzat mai un esdeveniment internacional. La victòria se la va emportar el grup Fama Girls de Portugal.

Pel que fa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, la primera posició del podi se la va emportar la Comunitat de Catalunya, seguida de la Valenciana i la Gallega.

Ahir, dissabte, es va celebrar el Campionat del Món de 10 Balls Sènior 1 on els espanyols Ruben Viciana i Eva Moya es van emportat la primera posició. I per acabar la jornada d’ahir es va celebrar el BFG Challenge Series WDSF de Breaking on el nivell dels participants, els millors breakers del món, no van deixar indiferent ningú, amb els seus passos i figures. Els atletes es van reptar en un molt renyit duel per triar el BBoy i laBGirl i els guanyadors van ser Xak (Espanya) i Anti(Itàlia).

 

 

Comenta aquest article