Esports

Tir olímpic

Bons resultats per als tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils al Campionat d'Espanya de la RFEDETO

Per Redacció

Els quatre tiradors cambrilencs que van competir en la prova
Els quatre tiradors cambrilencs que van competir en la prova | Cedida

La Federació Valenciana de Tir Olímpic va organitzar, el cap de setmana del 9 i 10 d'abril, el Campionat d'Espanya de la RFEDETO i territorial de València a la galeria del Club de Tir de Naquera, galeria de la Reial Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una competició d'àmbit estatal, on hi ha va haver una participació elevada, competint 88 esportistes de tot el territori.

Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar Jesús Arribas, Pedro A. Pardo, Héctor Vila i Pere Rofes, obtenint uns meritoris resultats. Cal destacar el tercer lloc de Jesús Arribas en la modalitat de Núñez de Castro (fusell militar de mires obertes a 50 metres) i el quart lloc a Piñal (remenar de cartutxeria metàl·lica a 25 metres); el tercer lloc d'Héctor Vila en la modalitat de Mariette (remenar avantcàrrega a 25 metres) i el quart lloc de Pedro A Pardo en la modalitat de Donald Malson (remenar avantcàrrega a 50 metres).

Les competicions que es van celebrar en aquest campionat van ser en les següents especialitats: Cominazzo (pistola de guspira a 25 m.), Tanzutsu (pistola de metxa a 25m.) Piñal (25 m.), Núñez de Castro (fusell militar de retrocàrrega 50 m.), Lamarmora (25 m.), Maximilian (100 m.), Miquelet (50 m.), Minie (100 m.), Pennsylvania (50 m.), Colt (25 m.). ), Donald Malson (50 m.), Freire i Brull (100 m.), Hizadai (50 m.), Kuchenreuter (25 m.), Mariette (25 m.), Remington (25 m.), Vetterli (50 m.), Whitworth (100 m.). Durant tot el dia que va durar el campionat va regnar un clima de companyonia i concòrdia entre tots els participants. Hi va haver servei de bar per esmorzars i dinars per a tothom que ho desitgés.

 

Comenta aquest article