Atletisme

Sis medalles dels atletes locals al campionat territorial de proves combinades disputat a Cambrils

Imatge d'arxiu de Mia Linkert en la prova de la cursa de tanques
Imatge d'arxiu de Mia Linkert en la prova de la cursa de tanques | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades a l'aire lliure en les categories S-12, S-14, S-16, S-18, S-20 i absolut. Catorze van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística:

• 6 medalles: 2 d’or, 3 d'argent i 1 de bronze

• 14 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

• 37 Marques Personals

La Mia Linkert guanyava la medalla d’or a la categoria S-18, amb una marca personal de 3.348 punts, que suposa ser marca mínima de participació al Campionat de Catalunya. A més a més, va fer 4 marques personals més. Va ser a les proves de 100 m. tanques, salt d’alçada, 200 m. llisos i llançament de javelina.

La Sofia Rubio guanyava la medalla d’or a la categoria S-16 amb una marca personal de 2.801 punts. Amb aquesta puntuació assolia la mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir marca personal als 100 m. tanques, al llançament de pes i al llançament de javelina.

La Clàudia Nolla guanyava la medalla d’argent a la categoria S-16 amb un total de 2.362 punts. Fent marca personal al llançament de pes.

La Noa Anton guanyava la medalla d’argent a la categoria S-14 amb una marca personal de 2.072 punts. També va assolir marca personal als 80 m. tanques, salt d'alçada, llançament de pes i 80 m. llisos. La marca de les dues curses també suposaven marca mínima de participació al Campionat de Catalunya.

La Sílvia García guanyava la medalla de bronze a la categoria S-14, amb una marca personal de 1.844 punts. Assolia també marques personals a les proves de 60 m. tanques, llançament de pes, salt de llargada i 80 m. llisos. A les tanques assolia la marca mínima de participació al Campionat de Catalunya.

L'Enzo Maté guanyava la medalla d’argent a la categoria S-12 amb una marca personal de 797 punts. També va assolir marca personal al llançament de pes i igualava la del salt d'alçada.

Dissortadament l'Aina Ferré, campiona de Catalunya de proves combinades de pista coberta, no va poder participar per lesió.

També cal destacar els 4ts llocs del Lucas Buj i la Nora Barriola. Tots dos al pentatló S-14 i amb 6 marques personals cadascú.

Campionat de Catalunya de relleus

D'altra banda, dissabte passat es va disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories d'iniciació. L'escenari va ser l'Estadi Municipal Natalia Rodríguez de Tarragona. Per aquesta jornada s'havien classificat dos equips femenins, el relleu 4 x 80 a la categoria S-14 i el relleu 4 x 100 a la categoria S-16. Dissortadament l'equip S-14 no va poder participar per lesió d'una de les integrants. Havia quedat 3r a la jornada prèvia i era un ferm candidat a pujar al podi.

Les integrants de l'equip eren Clàudia Nolla - Irene Bonet - Carla Borràs - Paula Fernández. Van arribar en 8a posició a la 1a semifinal amb un temps de 54"06 que suposava ser un nou Rècord de Cambrils.