Esports

Futbol

Cambrils acull l'escola de futbol del RCD Espanyol de Granada

Per Redacció

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han donat la benvinguda al grup
L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han donat la benvinguda al grup | Cedida

Més de 600 persones, 270 d'elles nens i nenes de l'escola de futbol del RCF de l'Espanyol de Granada, i les seves famílies, s'han allotjat aquests dies a l'hotel Best Marítim de Cambrils per fer la seva visita anual a Barcelona. Aquest grup anteriorment organitzava aquesta sortida a Lloret, però enguany ha optat per Cambrils pels equipaments, localització i proximitat a Barcelona.

En aquest cas, l’arribada d’aquest grup ha facilitat avançar l'obertura d'aquest hotel que destaca, com diu el seu director Fabián Falandt, per la seva ubicació a primera línia de platja i els seus serveis adreçats a famílies i també a un target a l'alça com és el segment de turistes esportius amb instal·lacions destacables com una zona spa i welness i una bikestation per als nombrosos ciclistes que s'hi allotgen.  

Un total de 20 equips amb jugadors d'entre 7 i 19 anys

Un total de 20 equips d'edats entre els 7 als 19 anys han gaudit d'una estada que ha organitzat l'agència receptiva Guest Incoming. La seva responsable, Natasha Molchanova, ha manifestat la seva satisfacció per l'èxit de la logística d'un grup tan nombrós que ha arribat a Cambrils en 10 autobusos i també ha posat en valor el gran interès del municipi en facilitar l'operativa.

El grup esportiu granadí liderat pel director general de l'escola, Francisco Javier Fernández, ha aprofitat l'estada a Cambrils per fer entrenaments a la platja, anar a PortAventura i sobretot visitar l'estadi i instal·lacions del RCD Espanyol a Barcelona i assistir a un dels seus partits oficials de lliga. La valoració general del grup ha estat molt positiva i favorable a repetir estada a Cambrils l’any que ve. 

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han donat la benvinguda al grup i han pogut traslladar-los també l'interès i orientació estratègica del municipi cap al turisme esportiu.

Comenta aquest article