Informació general

Circulació

Es reordena l'accés circulatori a la nova rotonda de l'avinguda d'Adelaida

Des de la seva posada en marxa, el 18 de febrer, es van instal·lar unes tanques anul·lant el carril esquerre perquè a la rotonda només s'havia pintat un sol carril i n'arribaven dos

Per Berta Ruiz

S'han dibuixat els dos carrils, un d'accés a la rotonda i l'altre de sortida a l'antiga carretera N-340
S'han dibuixat els dos carrils, un d'accés a la rotonda i l'altre de sortida a l'antiga carretera N-340 | Berta Ruiz

L'Ajuntament ha reordenat l'accés circulatori a la rotonda de l'avinguda d'Adelaida en la seva confluència amb l'antiga N-340. Des de la seva posada en marxa –el passat 18 de febrer– es van instal·lar unes tanques provisionals anul·lant el carril esquerre de pujada perquè a la rotonda només s'havia pintat l'accés per a un sol carril i n'arribaven dos. Aquesta mateixa setmana es van fer les modificacions pertinents per tal de delimitar els dos carrils: el de l'esquerra que serveix per embocar la rotonda i el de la dreta que serveix d'incorporació a l'antiga carretera N-340.

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, a revistacambrils.cat, "el tema ja que quedat resolt. S'han dibuixat els dos carrils que arriben a la rotonda, el carril de l'esquerra queda com el que emboca la rotonda i el carril de la dreta queda com el d'incorporació a l'antiga nacional". Chatelain ha explicat que, "quan es va planificar la vorera es va fer una mica més ampla i el carril esquerre d'incorporació quedava una mica just. S'ha estat valorant si deixar un sol carril o dos i s'ha decidit deixar-los els dos. S'ha dibuixat una illa a la calçada i s'han instal·lat unes pilones per deixar ben embocat el sentit del trànsit i per delimitar els dos carrils".

Pregunta en sessió plenària de finals de març

La instal·lació d'aquestes tanques provisionals que anul·laven el carril esquerre –paral·lel a la riera d'Alforja en sentit pujada– no va passar desapercebuda en la sessió plenària del passat 25 de març. La portaveu d'ERC, Camí Mendoza, va preguntar sobre aquesta qüestió. "Entenem que, inicialment, potser es van posar de manera provisional per tal de veure el comportament dels vehicles, però encara hi ha aquestes tanques posades. Ens poden indicar el motiu?" va dir. En resposta d'això, l'alcalde va afirmar que era conscient de la situació d'aquesta nova rotonda i va explicar que s'estava estudiant la millora mesura per tal d'accedir a la rotonda.

Comenta aquest article