Esports

Bàsquet

Bàsquet en estat pur en la disputa de les finals del Torneig Internacional TGN (Conté galeria fotogràfica)

Per Berta Ruiz

Inici del partit de la final infantil masculí entre el TGN Bàsquet i el Colegio Doctor Azúa de Saragossa
Inici del partit de la final infantil masculí entre el TGN Bàsquet i el Colegio Doctor Azúa de Saragossa | Berta Ruiz

Després de quatre intenses jornades de bàsquet –amb cinc dies d'estada a Cambrils– el Torneig Internacional del TGN Bàsquet va disputar, ahir al migdia al Palau Municipal d'Esports, les finals en les respectives categories. Amb unes grades plenes de públic i molta animació, al pavelló 2 es van disputar les finals de la categoria mini, mentre que el pavelló 1 va acollir les finals en la categoria infantil, tant femení com masculí. En categoria mini masculí, la final va enfrontar el Travel Team contra el CE Sant Nicolau de Sabadell que va acabar amb victòria dels sabadellencs per 90 a 81. En l'apartat femení, la final va enfrontar al Sagrat Cor de Tarragona (SACO) i a El Salvador de Saragossa que va acabar amb victòria de les aragoneses per 38 a 48. En la categoria infantil femení, el triomf final va ser per al Vilabàsquet de Viladecans que va vèncer al TGN Bàsquet per 48 a 34.

En l'apartat masculí, la final va ser disputada pel TGN Bàsquet i el Colegio Doctor Azúa de Saragossa, amb triomf tarragoní per 59 a 45. Cal destacar que, abans de l'inici de la final en la categoria infantil masculí, es va disputar un breu enfrontament amistós entre dos equips de persones amb algun tipus de discapacitat psíquica que va aixecar l'aplaudiment del nombrós públic que omplia les grades.

68 equips i més de 850 jugadors

En aquest torneig que ahir abaixava el teló s'han donat cita un total de 68 equips i més de 850 jugadors. Després de dos anys seguits sense poder-se organitzar per la pandèmia, enguany, ha tornat el bàsquet en estat pur a Cambrils. Durant aquesta estada, els jugadors participants han pogut gaudir de l'experiència, de la convivència i també de l'oci com la jornada d'esbarjo que van viure a PortAventura el passat dilluns.

Comenta aquest article

Galeries relacionades